Olaz Eyes Ultimate oogcrème is een 3-in-1 multi-actie crème. Hij is speciaal ontwikkeld om onmiddellijk voor prachtige ageless ogen te zorgen, door het gericht aanpakken van donkere kringen, rimpeltjes en zwellingen.

Olaz Eyes Ultimate oogcrème
Door de krachtige combinatie van Niacinamide, Glycerine en Pepta-Peptides begint de Olaz Eyes Ultimate oogcrème onmiddellijk met de aanpak van drie essentiële problemen: donkere kringen worden bestreden door Olaz’ kleurcorrectie technologie, door het inmasseren verminderen eventuele zwellingen en tegelijkertijd worden de

De crème, die dus een meervoudige werking heeft, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom te ogen. Breng hem dagelijks aan rondom de ogen en let speciaal op donkere kringen, wallen en kraaienpootjes. Je zult zien dat je huidtint onmiddellijk geperfectioneerd wordt en dat het huidoppervlak geleidelijk zal vernieuwen. De aanwezige krachtige kleur corrigerende formule is ook nog eens versterkt met peptiden en vitaminen.

[bol_product_links block_id=”bol_5a6da64e3af76_selected-products” products=”9200000073039075″ name=”ol” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Olaz Eyes Verstevigend oogserum
Kies je voor een op-en-top verzorging dan gebruik je ook het Olaz Eyes Verstevigend oogserum, dat specifiek ontwikkeld is om wallen onder de ogen en om rimpeltjes rond de ogen te bestrijden. Deze multi-actie crème helpt bij het verstevigen van de verslapte huid door het gebruik van een hoge concentratie van Niacinamide (vitamine B3).

De formule biedt ook ondersteuning bij het versterken van de natuurlijke weerstand van de huid, hetgeen de ontwikkeling van lijntjes en fijne rimpeltjes weer helpt tegengaan. De formule van huidtextuur verbeterende peptides en cafeïne versnelt de cel vernieuwing van de opperhuid, verbetert het vasthouden van het juiste vochtniveau en vermindert het ontstaan van lijntjes en fijne rimpeltjes.

[bol_product_links block_id=”bol_5a6da6759d79e_selected-products” products=”9200000073039067″ name=”ol1″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
WINNEN!
Wij mogen een aantal mensen heel erg blij gaan maken met een potje Olaz Eyes Ultimate oogcrème. Laat hieronder eventjes weten waarom jij deze crème echt heel hard nodig hebt! Vergeet niet je naam + een geldig mailadres te vermelden! Deze actie is inmiddels afgelopen!

76 thoughts on “Olaz Eyes Ultimate – 15 ml – Oogcrème

 1. Door dat ik vaak kriebelingen heb ivm allergie, wrijf ik vaak in mijn ogen noodgedwongen. Daarom kan de huid rondom mijn ogen wel extra verzorging gebruiken.

 2. doe graag mee omdat ik er vooral in de ochtend al slaap ik genoeg erg moe uit zie .ben zelf 48 en tot nu toe nooit iets gebruikt heb gevoelig huid dus deze zal erg welkom zijn

 3. Ik zou deze crème heel graag eens proberen. Heb al wel de dagcreme van Olaz gebruikt, maar de oogcreme ken ik nog niet. Inmiddels krijg ik ook wat fijne rimpeltjes en een nachtje slecht slapen omdat de kids lopen te spoken zie je meteen terug rondom mijn ogen.

 4. Ik heb Herpes op mijn hoornvlies en heel veel last van mijn ogen.Een fijne crême zou heerlijk zijn en wat meer rust geven.Ik zou heel blij zijn met dit potje.

 5. Jullie verhaal maakt me nieuwsgierig. Helaas snel donkere kringen daarnaast ook de 30 gepasseert en ontstaan er ook kleine rimpeltjes. Hopelijk kn ik hiermee er langer jong en fris uit blijven zien?

 6. Wat lijkt mij dit een onwijs fijne oogcrème! ? Ik heb vaak door een slechte nachtrust last van donkere kringen/wallen onder mijn ogen. Heel erg graag wil ik zelf ervaren of deze crème mij kan helpen. Ik wil graag fris & fruitig voor de dag komen. Ik heb veel reviews over dit product gelezen, en ik ben erg enthousiast geraakt! Heel erg graag maak ik dus kans op deze fijne oogcrème! ?❤️?

 7. Zie er altijd moe uit. Heb helaas altijd wallen en kringen onder mijn ogen.Zou deze creme dan ook heel graag proberen, zodat ik er fris en uitgeslapen uitzie.

 8. Oeps, ik word echt een dagje ouder, de (lach)rimpeltjes rondom mijn ogen ken ik niet meer ontkennen,
  Ik hoop dat ik ze met Olaz mag gaan verwennen!

 9. Met 4 kleinkinderen voel ik het ouder worden wel. Mijn huid ook zo. Ik ben erg blij met Olaz regenerist dagcrème, dus ik hoop dat de oogcrème de rimpeltjes rond mijn ogen goed aan kan pakken.

 10. Lijkt mij een geweldige crème. Sinds de overgang slap ik ook veel slechter en dat ga je echt aan mijn ogen zien….. Graag zou ik dan ook deze oogcreme willen testen

 11. mijn peuterpuber laat spontaan mijn rimpels opkomen, zorgrimpels. Zucht het is een smoesje, ik wordt gewoon ouder dus de lachrimpels komen tevoorschijn. Ik kan natuurlijk de hele dag serieus kijken maar ik heb liever een potje olaz creme

 12. Nu ik wat ouder word, kun je het heel goed zien, wanneer ik een korte nacht heb gehad ( wallen, donkere kringen ). Ik zou dit uiterlijk wat graag een paar jaartjes willen uitstellen. En met deze crème hoop ik goed op weg te zijn 🙂 .

 13. Deze oogcrème kan ik goed gebruiken voor mijn donkere kringen onder de ogen.
  Dat vind ik heel vervelend en lelijk staan.
  IK ben 72 jaar en rimpels heb ik nog niet, dus daarvoor hoef ik niets te gebruiken.
  Zou deze crème mij van dat probleem af kunnen helpen?
  Ik ben benieuwd.
  Ik weet dat Olaz een heel goed merk is, want ik gebruik ook een dagcrème, die mij goed bevalt.
  Graag doe ik mee en ben benieuwd.

 14. Opeens heb ik rimpels rond mijn ogen..help!!! ik wil heel graag de creme om de schade te beperken..Ik ben 67 en was gezegend met goede genen.

 15. Graag zou ik dit willen winnen voor mijn moeder. Zelf heb ik het niet nodig.
  Maar mijn ma kan dit wel gebruiken. Ze wordt al wat ouder en de rimpels beginnen al te komen. Dan zou deze crème geweldig wezen!

 16. ook voor mannen ???..ik doe mee of maak er een ander erg blij mee.
  Maar wens alle deelnemers veel plezier & succes.
  ik ben 61 en mijn vriendin 57 dus we lopen tegen de pootjes aan <<<

 17. Slapeloze nachten zijn niet echt goed voor een frisse blik…Of mijn kids moeten doorslapen of ik moet aan de creme. Ik ben bang dat het dan toch creme gaat worden…

 18. Zwaar getroffen door de griep-epidimie: het lijf begint gelukkig weer langzaam te werken, maar de huid kan nog wel een flinke oppepper gebruiken. En daarna zo het frisse voorjaar in!
  <3

 19. Ik zou deze Olaz Eyes Ultimate oogcrème graag gebruiken voor het aanpakken van donkere kringen, rimpeltjes en zwellingen van mijn ogen.

 20. Ik heb deze creme echt nodig… Onze zoon is 1 en slaapt nog steeds voor geen meter.. Hopelijk zie ik er hierdoor iets frisser uit

 21. doe graag mee voor deze actie omdat ik soms niet zo goed slaap kan ik de oogcreme wel goed gebruiken , heb soms donkere kringen onder mijn ogen en ook al wat rimpeltjes

 22. Zou ik heel graag op mijn ogen willen uit proberen, ben erg benieuwd naar de werking van de cremé 🙂

  Groetjes Anneliese

 23. Langzaamaan loop ik naar de 40 toe en man o man, ineens begin ik het te zien en dan vooral rond mijn ogen! Dit vind ik zo niet leuk! als deze crime, product van het jaar mij kan helpen er weer wat frisser uit te zien, heel graag!!!

 24. Deze creme is echt heel fijn. Mijn potje is bijna leeg en ik wil heel graag een nieuwe.
  Ook na nachtenlang wakker liggen helpt het goed om toch nog een beetje fris voor de dag te komen.

 25. Korte nachten zorgen voor een vermoeide blik. Tel daar een 40-plusser bij op 🙂 Dan zou een goede creme wonderen kunnen verrichten. Ik zou hem dus graag proberen!

 26. ik heb dit nodig , omdat ik volgende week 5 dagen ga carnavallen en dat is niet bevorderlijk voor mijn wallen.
  dus met deze creme, hoop ik er nog een beetje goed uit te zien op mijn werk de dagen erna.

 27. heel eerlijk? Wij (mijn man en ik) houden stug vol dat we jong en hip zijn. Ahum. Haha. Maar met 3 opgroeiende kinderen, de nodige gebroken nachten, onze leeftijd die langzaam richting de 40 schuift…. We zitten nog in de ontkenningsfase… al bijna 9 jaar (is de oudste alweer bijna zo oud?!?). Het slaaptekort doet ons heus niks. Wij kunnen dit! Echt heus waar. Maar stiekem zou ik blij zijn met zo’n mooie oogcreme… Straal ik dat jong en hip wie weet nog veel meer uit! 😉

 28. Ik kan het wel gebruiken tegen donkere kringen onder mijn ogen, de baby huilt hele nachten door, en overdag slaapt ze.

 29. Iedere rimpel is er rimpel van liefde, Iedere kraaienpoot is een wonder van de natuur. Olaz weet dat ze er zijn…….

 30. Omdat ik graag goed wil ogen en het oog van mijn lief óók wat wil, maak ik graag kans op de Olaz Eyes Ultimate oogcrème, zodat het niet de wallen zijn waardoor hij (voor me) valt….

 31. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht
  heb ik graag een fris en fruitig gezicht
  want het hoort toch een beetje tot onze vrouwelijke plicht
  om te zorgen dat je man altijd opnieuw weer voor je zwicht
  dan neemt hij mij misschien uit voor een dinertje bij kaarslicht
  vandaar deze smeekbede in een gedicht!!

 32. Ik kan wel zo een heerlijke oog crème goed gebruiken aangezien ik er vaak moe uitziet. dan zie ik er tenminste met mijn ogen er wat frisser en fijner eruit.

 33. 36 jaar… en ook al ben ik daar trots op, toch beginnen de eerste tekenen van ouder worden te komen…. dus kom maar op, ik ga aan de smeer 😉

 34. Valentijn zal niet meer langskomen, maar als je het niet probeert dan maak je ook geen kans. Moet nu wel dubbel geluk hebben: 1 dat ik deze prijsvraag win en 2 dat er dan toch een leuke valentijn langs komt. Wie weet is het mijn dag de 14e februari

 35. Omdat ik helaas altijd donkere kringen rond mijn ogen heb. Deze crème zou mij er een stuk frisser uit doen zien elke morgen, middag en avond! Ik weet zeker dat ik dan weer ga stralen.

 36. Geweldig! Omdat ik veel last heb van de donkere kringen onder mijn ogen, en veel goede recensies heb gelezen over Olaz! Ben onwijs benieuwd!

 37. De wallen zijn zo ongeveer standaard aanwezig hier.. 😛 Zowel ik als mijn man zouden dit wondermiddeltje erg graag willen gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.