De scholen zijn ook hier in de regio weer begonnen! Wij hebben een planner op de tafel liggen, waar alle afspraken op staan die iedereen heeft. Dante gaat binnenkort beginnen met een sport, alleen welke weet hij nog niet. Ook dat soort zaken moeten op de planner geschreven worden. Meneer gaf laatst aan toch ook zelf weer een planbord te willen hebben en dat lijkt me niet eens zo’n heel erg slecht idee. Ik deel met jullie een top 3 van planborden die ik erg leuk vind.

#1 Muursticker weekplanner
Okay, deze vind ik zelf echt heel erg tof en stiekem is het ook niet echt een planbord, haha. Deze stickers zijn toch ontzettend leuk om op te hangen? Er zit een ‘dry erase’ pen bij, dus je kunt hem iedere week gewoon weer opnieuw netjes invullen. De stickers zijn ook zo weer te verwijderen (mits volgens de gebruiksaanwijzing aangebracht) als je toch besluit dat je ze op een andere plek wilt hebben. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig dun en flexibel vinyl. Ik verklap alvast; dit gaat hem worden voor onze grote jongen.
Lees alle reviews over Day of the Week Planner whiteboard

#2 (peuter)Planbord
Een vrolijk magnetisch planbord voor kinderen (60 x 40 cm). Het bord geeft overzicht over een week en werkt met vrolijke magnetische pictogrammen en/of whiteboard stiften. Bij dit planbord worden de dagen weergegeven in verschillende kleuren en door middel van dieren, waarvan de beginletters dezelfde zijn als de naamdagen. In iedere kolom kun je twee magneetjes kwijt, dus je zou hem ook voor twee kinderen kunnen gebruiken. Door middel van bijgeleverd bevestigingsmateriaal, kan het bord eenvoudig aan de muur worden gehangen.
Lees alle reviews over Planbord Blauwe Ster

#3 Planbord (voor volwassenen en/of kinderen)
Dit planbord is niet speciaal ontworpen voor kinderen, want hij kan net zo goed gebruikt worden door volwassenen. De achtergrondafbeelding is erg rustig zodat het planbord overzichtelijk blijft. De witte dag-kolommen zijn licht transparant waardoor de achtergrondafbeelding er enigszins doorheen komt. Het planbord heeft het formaat van 60 x 40 cm en heeft een dikte van 2 cm. Het is een lichtgewicht metalen planbord waardoor het te gebruiken is met zowel (zachte) magnetische pictogrammen als met speciale whiteboard markers.
Lees alle reviews over Planbord Winter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.