Iedere Nederlander heeft het merk waarschijnlijk wel eens in handen gehad. Sterker nog, menig basisschoolkind groeit er mee op; Mepal. Vooral bekend van de handige drinkbekers met draaidop, maar uitgegroeid tot een imperium voor verschillende producten. Van thermosflessen tot bestek, lunchpotten tot fruitbakjes. De producten van MyMepal kunnen voor ieder goed van pas komen; om chocomelk voor in de lunchpauze in te bewaren in groep 5, of je yoghurt in een lunchpot koud te houden voor tijdens een dag op kantoor! De trommels van Mymepal zijn ook erg populair en zien we vaak terug op verschillende plekken! Ben je benieuwd naar de trommels van MyMepal? We lichten de handigste varianten graag even toe!

Mepal Lunchbox Take a Break Flat

De Mepal Flat lunchbox is een van de broodtrommels van MyMepal. Deze broodtrommel is extra plat. Hierdoor past de broodtrommel als geen ander in elke soort tas; van laptoptas tot handtas! De broodtrommel is voorzien van een ring die afdicht, waardoor de inhoud van de trommel lekker vers blijft. In de platte broodtrommel passen maar liefst vier boterhammen! Deze broodtrommel kan na een dagje lunchvoorziening schoon worden gemaakt in de afwasmachine; heb je dus geen omkijken meer naar! De platte broodtrommel is in verschillende kleuren beschikbaar, zo is er voor iedereen dus een perfecte match te vinden! 

Mepal Lunchbox Take a Break Midi

Naast de Flat variant die hierboven beschreven staat, heeft MyMepal ook een Midi Mepal Lunchbox. Deze is de iets hogere variant. Het handige aan deze lunchtrommel is, dat deze voorzien is van een tussenschot. Hierdoor kan je fruit en brood, of salade apart houden. Er passen maximaal vier boterhammen in de lunchbox en het is de perfecte basis om een gezonde doch lekkere lunch mee naar school of kantoor te nemen! 

Mepal bentobox set Take a Break Midi

Ben je toe aan een nog meer gevarieerde maaltijd dan dat je kan meenemen in jouw Lunchbox Midi? Dan past de bentobox helemaal in jouw straatje! De bentobox komt samen met een bestekje, en de aparte bakjes in de bentobox mogen gewoon in de magnetron. Hierdoor maak je in een mum van tijd een uiterst smaakvolle maaltijd klaar, welke je middels het bestek ook nog eens gemakkelijk op kan eten, waar je maar bent. De bentobox bestaat uit twee aparte vakken. Heb je niet genoeg ruimte in de bentobox, kan je uiteraard altijd een fruitbox van MyMepal aanschaffen; neem je gewoon lekker beide mee en kan je de hele dag door genieten van lekker eten! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.