Volgende week maandag beginnen de scholen in onze regio alweer. De zomervakantie is naar mijn idee weer omgevlogen. Onze oudste gaat naar groep 8, dus zelf hoeven we dit jaar nog geen schoolagenda aan te schaffen. De familieplanner op de tafel voldoet voor ons nog. Voor de kids die er wel eentje nodig hebben, deel ik hieronder de tofste schoolagenda’s.

&INK

De nieuwe schoolagenda 2020/2021 van &INK is een overzichtelijke agenda. Elk detail is met veel aandacht ontworpen en dat resulteerde in deze mooie en handige agenda waarmee je dat drukke leventje van je perfect onder controle houdt.
De agenda heeft fijne weekoverzichten, maandoverzichten, veel ruimte voor notities en een leeslintje. Verkrijgbaar in groen en oranje.

Meer informatie vind je hier.

Ajax

De agenda is rood en zwart gekleurd met een groot Ajax-logo voorop. Hierdoor wordt deze agenda jouw eigen Ajax-agenda. Speciaal voor het schrijven van jouw notities en huiswerk. Ga helemaal in stijl naar school met deze Ajax-agenda en laat iedereen zien dat je een echte Ajacied bent.

Meer informatie vind je hier.

Dirkjan

Terug van weggeweest, de Dirkjan schoolagenda met veel strips, cartoons en tips. Met van Druten, Dirty Bert en dit jaar de leukste afleveringen uit de begintijd van Dirkjan. Tevens plaats voor huiswerk en voor vakantis. Gegarandeerd lachen.

Meer informatie vind je hier.

Donald Duck

Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met de schoolagenda van de klassieke anti-held Donald Duck. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! Deze agenda is voorzien van leuke designs aan binnen- en buitenkant en is geschikt voor schooljaar 2020-2021.

Meer informatie vind je hier.

Emoji Boys

Een agenda van Emoji Boys met op de zwarte kaft een dessin van emoji’s en een koptelefoon. In het midden zit een rond gat waardoor je een 3D print van een emoji op de volgende bladzijde kunt zien. Binnenin is er ruimte voor een kalender, lesroosters, cijferlijsten, verjaardagen, notities, to do lijstjes, tekeningetjes en een vakantie- en feestdagenschema. In de agenda zitten ook pagina’s voor Social Media, spelletjes en bucket lists. Dankzij het leeslint weet je precies op welke dag je bent gebleven. De schoolagenda loopt van 1 augustus 2020 tot en met 1 augustus 2021.

Meer informatie vind je hier.

Emoji Girls

Een agenda van Emoji Girls met op de rode kaft een applicatie van een holografisch plaatje met emoji’s. Binnenin is er ruimte voor een kalender, lesroosters, cijferlijsten, verjaardagen, notities, to do lijstjes, tekeningetjes en een vakantie- en feestdagenschema. In de agenda zitten ook pagina’s voor Social Media, spelletjes en bucket lists. Dankzij het leeslint weet je precies op welke dag je bent gebleven. De schoolagenda loopt van 1 augustus 2020 tot en met 1 augustus 2021.

Meer informatie vind je hier.

Fast & Furious

Met deze trendy agenda met diverse printjes ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar.

Meer informatie vind je hier.

Feyenoord

Wil jij het nieuwe schooljaar in Feyenoord-stijl van start gaan? Dat kan met de Feyenoord Schoolagenda, 2020/2021. In deze handige agenda kun jij al je afspraken, huiswerkopdrachten en toetsen goed bij houden.

Meer informatie vind je hier.

Formule 1

De Formule 1 schoolagenda is nog ‘hotter than ever’, nu we op Zandvoort weer een Grandprix krijgen! Helaas moeten we daar nog even op wachten, maar daarom is er deze coole schoolagenda. Alles over Max Verstappen, alle teams, coureurs en circuits. Een Must have voor de Formule 1-liefhebber.

Meer informatie vind je hier.

Garfield

Een Garfield schoolagenda. Voor het nieuwe school jaar 2020/2021. Voor het noteren van persoonlijke gegevens, wie ben ik en foto´s, vakanties, verjaardagen, lesrooster, cijferlijst en volledige agenda voor les opdrachten. Een schoolagenda kopen voor het nieuwe jaar moet ook makkelijk in gebruik en overzichtelijk zijn. Je keuze wordt ook gemaakt door de kleur, indeling maar ook door het thema of merk schoolagenda. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! Deze agenda is voorzien van leuke designs aan de buiten- en binnenkant

Meer informatie vind je hier.

Loesje

Loesje agenda schoolagenda 2020 2021. Uitgevoerd met de beste one liners van Loesje. Agenda heeft een weekplanning en een harde kaft.

Meer informatie vind je hier.

Lucky Cat

Een Lucky Cat schoolagenda. Voor het nieuwe school jaar 2020/2021. Voor het noteren van persoonlijke gegevens, wie ben ik en foto´s, vakanties, verjaardagen, lesrooster, cijferlijst en volledige agenda voor les opdrachten. Een schoolagenda kopen voor het nieuwe jaar moet ook makkelijk in gebruik en overzichtelijk zijn. Je keuze wordt ook gemaakt door de kleur, indeling maar ook door het thema of merk schoolagenda. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! De agenda bevat extra pagina’s, waarop leerlingen hun favorieten schoolmomenten kwijt kunnen. Zo creëren ze zelf een leuk aandenken voor later.

Meer informatie vind je hier.

Make That The Cat Wise

Een agenda van Make that the Cat Wise met op de donkerblauwe kaft de tekst ‘I see it through the fingers’ in witte letters en ‘I become there bloodnervous from’ in rode letters. Binnenin is er ruimte voor een kalender, lesroosters, cijferlijsten, verjaardagen, notities, verschillende leuke lijstjes, adressen en een vakantie- en feestdagenschema. Je kunt ook je klasgenootjes en docenten beoordelen op een leuke manier. Dankzij het leeslint kun je precies zien waar je bent gebleven. De schoolagenda loopt van 1 augustus 2020 tot en met 1 augustus 2021.

Meer informatie vind je hier.

National Geographic Junior

Met de National Geographic Junior schoolagenda 2020/2021 ontdek je coole dingen over wilde dieren en woeste natuur die jij nog niet wist! De agenda staat vol spectaculaire weetjes en adembenemende foto’s. Ook vind je natuurlijk handige roosters en cijferlijsten. Je kunt dit jaar kiezen tussen deze versie, een luxe cover met een tijger of de versie met de wolf op de cover. Ook heel belangrijk: door het kopen van deze agenda steun je een goed doel! Een deel van de opbrengst van deze agenda gaat namelijk naar de National Geographic Society. Zij zet zich al meer dan 130 jaar in voor de planeet. Jij bent dus goed bezig!

Meer informatie vind je hier.

Pip Studio

Deze schoolagenda heeft een dikke kaft en is rijkelijk versierd met patronen en illustraties uit Pip’s Telling Tales thema. Op de cover is een handgeschilderd tafereel te zien van grote kleurrijke bloemen en bladeren, waartussen een zebra opduikt. Iedere pagina is versierd met een handgeschilderde collage. De voor-en achterzijde zijn afgewerkt met gouden details. Het schutblad is voorzien van een luipaard printje. De agenda is voorzien voor een periode van 12 maanden met een week per twee pagina’s en is tevens voorzien van notitie-, adres- en favorietenpagina’s, alsook een jaarplanner en verjaardagskalender. Verder is deze eye-catcher afgewerkt met lijmbinding en gedecoreerd met tweekleurige pompons.

Meer informatie vind je hier.

Playstation

Een agenda van Playstation met op de zwarte kaft een print van de tekst ‘eat sleep game repeat’, waarbij het woord game vervangen is voor tekens van een spelconsole. Binnenin is er ruimte voor een kalender, lesroosters, cijferlijsten, verjaardagen, notities, to do lijstjes, tekeningetjes en een vakantie- en feestdagenschema. Ook kunnen je klasgenootjes hun Social Media gegevens er in achterlaten. Dankzij het leeslint kun je precies zien waar je bent gebleven. De schoolagenda loopt van 1 augustus 2020 tot en met 1 augustus 2021.

Meer informatie vind je hier.

PSV

Bestel nu deze PSV schoolagenda voor het jaar 2020-2021! De enige echte agenda van PSV boordevol weetjes en illustraties. Schrijf vanaf nu al je notities en huiswerk in deze stijlvolle schoolagenda op.

Meer informatie vind je hier.

Simon’s Cat

Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met deze schoolagenda van Simons Cat! Deze agenda is geschikt voor schooljaar 2020-2021.

Meer informatie vind je hier.

Spider-Man

Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met deze schoolagenda van Spiderman. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! Deze agenda is voorzien van leuke designs aan de binnen- en buitenkant en geschikt voor schooljaar 2020-2021.

Meer informatie vind je hier.

Voetbal International

Een Voetbal International schoolagenda. Voor het nieuwe school jaar 2020/2021. Voor het noteren van persoonlijke gegevens, wie ben ik en foto´s, vakanties, verjaardagen, lesrooster, cijferlijst en volledige agenda voor les opdrachten. Een schoolagenda kopen voor het nieuwe jaar moet ook makkelijk in gebruik en overzichtelijk zijn. Je keuze wordt ook gemaakt door de kleur, indeling maar ook door het thema of merk schoolagenda. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! Deze agenda is voorzien van leuke designs aan de buiten- en binnenkant. Met de welbekende feitjes, uitgelichte voetballers en quizvragen hoef je je niet te vervelen.

Meer informatie vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.