goedgemerkt1De scholen beginnen hier aankomende maandag weer. Een spannend jaar voor de kleine man, want hij gaat naar groep 3! Net zoals altijd vind ik het belangrijk, dat al zijn eigen spulletjes gemerkt zijn, met zijn naam erop! Bij Goedgemerkt, ben je daarvoor aan het goede adres!

goed2Vorig schooljaar bestelde ik ook al de stickers van Goedgemerkt. Daarop staat de naam van mijn zoon én zijn favoriete dier, een dinosaurus. Herkenbaar dus voor hem welke spulletjes van hem zijn. Hij kan natuurlijk nog niet lezen, maar omdat ik hem laat zien waar ik de sticker geplakt heb en hoe deze eruit ziet, weet hij toch altijd zijn eigen spulletjes te vinden op school! Op deze manier loop je niet het risico dat de verkeerde jas mee naar huis gaat, of dat de drinkbeker van een klasgenootje bij jou thuis, tussen de afwas komt te staan.

Om zeker te weten, dat ik voldoende labels en stickers heb voor het aankomende jaar, bestelde ik dit jaar een Back to school XL voordeelpakket! In dit XL pakket zitten zitten naast de stickers voor op beker en broodtrommel, ook ‘plakgemak’ kledingstickers, ideaal voor regenjas en luizencape. Maar ook voor in bikini’s en bijvoorbeeld zwembroeken, want die zwemtassen, die lijken allemaal op elkaar toch?!goed3

Inhoud van het Back to school XL voordeelpakket:

 • 30 Kleine Plaklabels voor op flesjes , bekers, broodtrommels en speelgoed. Vaatwasser en magnetron veilig
 • 30 Instrijklabels. Om kleding en ander textiel te merken
 • 18 Plakgemak Kledingstickers. Voor die momenten dat je geen tijd hebt om in te strijken en voor op regenkleding.
 • 20 Schoenlabels
 • 1 Tassenhanger
 • en natuurlijk duidelijke instructies voor optimaal gebruik van de verschillende labels.
 • Stukken goedkoper dan wanneer je de labels los koopt.

goed4Kortom, een pakket dat eigenlijk gewoon besteld “moet” worden! Handiger kan niet…en eigenlijk is niet eens zo heel duur, als je nagaat hoeveel gemak je er van hebt! Bestellen van het pakket doe je via deze link!

WINNEN!
Wij mogen van Goedgemerkt, 2x een Back to school XL voordeelpakket weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam én vertel ons welk “GoedgeMERKtje” jouw kleine dame of heer het liefste op zijn stickers/labels gedrukt zou willen hebben! Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

52 gedachten over “Goedgemerkt weer naar school!

 1. Mijn dochter zou gaan voor t prinsesje, mijn zoon voor het poesje.
  Wij hebben de labels,afgelopen jaar voor het eerst gebruikt voor onze,dochter, erg handig! deze vakantie was ze haar jas kwijt, maar een uur later al telefoon van iemand die m had gevonden! Mijn zoon gaat naar groep 1! dus kom maar op met zo’n handig pakket!! Dan is ook hij er helemaal klaar voor!!

 2. Het zwarte monstertje, die tussen de kroon en de robot staat… die vindt mijn zoon Luc het allerleukst. Hij gaat na de vakantie naar groep 1….

 3. mooi voor mijn kleinzoontje Jayden ,hij ga naar groep 2 hij is vorige schooljaar al verschillende keren wat kwijt geraakt op school

 4. moet nog kiezen tussen kleindochter of kleinzoontje, hartje voor kleindochter, robotje voor kleinzoontje , keuze is voor later

 5. heb zowel kleinzoontjes als kleindochter, maar mijn kleinzoontje gaat binnenkort naar ‘t school en denk dat hij dit het beste kan gebruiken , kies dus voor het robotje

 6. Wat super handig deze labels ! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 8 jaar ze is gek op paarden en dolfijnen dus 1 van de twee zou ze geweldig leuk vinden op haar labels …Ze gaat naar speciaal onderwijs met een taxibus , dus ze komt wel eens thuis dat ze iets kwijt is of niet haar handdoek ( de gymles ) meeneemt maar dat van een ander dus als er een label in zit is voor haar ook lekker gemakkelijk en voor de juffen zou het ook wel fijn zijn denk ik , iedereen zou het moeten gebruiken ….

 7. U zou mij ontzettend blij maken met een label voor mijn kleindochter of kleinzoon. Mijn kleindochter heet Brenda en mijn kleinzoon Gurmeet. Groetjes van mw Bajwa

 8. De zebra, voor mijn zoontje, omdat hij deze in de dierentuin toch wel heel erg indrukwekkend vond met al die strepen op zijn lijf.

 9. Met spanning klikte ik op de link om te kijken of er ook een olifantje bij zit! En gelukkig want dat is waar mijn dochtertje dol op is. Vol trots zingt ze de halve dag olifantje in het bos voor iedereen die het maar horen wil. (2, 4 maanden).
  Wat zou ze trots zijn als op haar jasje en tasje en bekers deze stickers met haar naam en een olifantje komt te staan.

 10. Hey wat een leuke winactie. Ik bestelde deze stickers ook naar tevredenheid voor ons zoontje! Superleuk met een vliegtuig. Nu zou ik het leuk vinden voor onze dochter Noa. Een hertje erbij zou helemaal leuk zijn!

 11. Wij gaan voor het leeuwtje. De oudste twee hebben net stickers nu de jongste nog en ze is dol op een leeuw! Handig voor de speelzaal . vingers crossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.