suit1Eindelijk is er een (web) shop die alleen maar babypakjes uit 1 stuk in de collectie heeft. En dan nog leuke, comfortabele en praktische babypakjes ook! Van stoer Jeanspak tot zacht Fleecepak of Teddyberenpak. Ontworpen omdat Baby1suit uit eigen ervaring weet dat babypakjes het meest ideale kledingstuk voor baby’s zijn en je toch jouw kleintje steeds die favoriete pakjes aantrekt die lekker zitten, leuk staan en praktisch zijn. (En praktisch zijn ze, want de pakjes kunnen aanblijven tijdens het verschonen!)

Baby1suit is een label met een missie. Zo worden er alleen maar 100% GOTS-keurmerk biologische stoffen gebruikt. Eerlijke en pure stoffen voor een puur babyhuidje.

suit2Het GOTS-keurmerk verzekert dat alle werknemers die een bijdrage hebben geleverd in de hele keten van katoenboer tot werknemers van de stofproductie en daarna voor distributie e.d. in een hygiënische en veilige werkomgeving hun werk konden doen en hiervoor minstens het minimum loon hebben gekregen. Er is geen kinderarbeid aan te pas gekomen en er worden middelen gebruikt die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Baby1suit heeft zelf de naaiateliers geselecteerd en bezoekt deze ook regelmatig. Er wordt niet alleen naar het hoge afwerkingsniveau gekeken, maar ook of de naaisters met plezier hun vak uitoefenen. Een win-win situatie voor iedereen, want dat is waar Baby1suit voor staat.

Vandaar dat ook alleen de beste drukkers en ritsen worden gebruikt en alle pakjes comfortabel zitten en praktisch zijn.

Voor meer informatie en een idee van deze stoere, lieve en leuke pakjes: zie www.baby1suit.com de webshop waar de pakjes exclusief te koop zijn, kijk en geef ze een like op Facebook!

Tekst en afbeeldingen: Baby1suit.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.