zoofsOp de één of andere manier, spreken op dit moment zwart-wit outfits mij het meeste aan. Dat ik van “aparte” dingen hou, is inmiddels duidelijk en shirtjes met teksten, passen al helemaal goed bij mijn ideaal-plaatje voor baby #2. Ik ontdek steeds meer leuke webshops, zo ook Zoofs!

Eigenaresse Sharon, kon qua kleding voor haar dochter, een heleboel niet vinden en besloot om zelf kleding te gaan maken. Omdat in haar omgeving zoveel mensen positief reageerden, is ze uiteindelijk kleding gaan maken op bestelling. Niet alles wat je kunt vinden in de webshop van Zoofs is handgemaakt, maar wel met veel liefde en passie ingekocht. Sharon wil mee gaan met de nieuwste trends en streeft ernaar mooie producten aan te bieden, voor een acceptabele prijs.

wpid-20151030_200721.jpgDat de prijzen bij Zoofs acceptabel zijn, viel me meteen al op. Vaak betaal je toch een hoge prijs voor shirts met prints/teksten. En wat een keus zeg, ik werd er helemaal hebberig van! Uiteindelijk koos ik voor dit leuke Hip Hop the Hippie shirt. De tekst die erop staat, kennen wel allemaal wel en dat vind ik juist zo grappig! Ook heel erg geschikt voor stoere meisjes trouwens!

De kwaliteit van het shirt is hoogwaardig te noemen. Na een aantal keren wassen, hoef je in ieder geval niet bang te zijn, dan het nog met 2 touwtjes aan elkaar hangt. Ik ben helemaal verliefd op dit shirt en hij ligt al gewassen en al in de kast te wachten op de kleine man!

Let op: De longsleeve dient binnenste te buiten gewassen te worden, zonder wasmiddel. Er mag niet over de print heen gestreken worden.

zoofs1Van Zoofs ontvingen wij ook nog eens een mooi bijpassend speenkoord, met grote kralen. De kleine man kan straks dus helemaal in stijl voor de dag komen… en zo hoort het ook!

Neem snel een kijkje in de webshop van Zoofs en begin met het vol gooien van je winkelmandje! Psst….er is ook nog SALE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.