hola1Hola Pequeno betekent letterlijk “hallo kleintje” in het Spaans. Dit geeft meteen een welkom gevoel! Eigenaren Robin en Merel, konden niet slagen voor een leuk kraamcadeautje voor vrienden. Het idee ontstond om zelf aan de slag te gaan en zo iets unieks te kunnen geven. Dit is ook veel specialer en persoonlijker natuurlijk…en ontzettend origineel!

wpid-20151022_125335.jpgDoor de shirtjes, rompertjes, broekjes etc. zelf te bedrukken, zetten zij een stempel op hun producten. Alles kan gewoon in de was (liever niet heter dan 40 graden wassen), maar in de droger is een wat minder goed idee. Strijk je graag? Dat kan gewoon, maar zorg wel dat alles binnenstebuiten zit, als je het gaat strijken. Zo blijven de handbedrukte printjes mooier!

Neem ondertussen eventjes een kijkje in het lookbook!

En dan nu….wat hebben wij voor babyboy gewpid-20151022_125315.jpgkregen? Tatatataaaa….een ontzettend leuke romper met tipitentjes (zo cool) en een hydrofiele doek met ankertjes! Opvallende items voor in zijn kast…en daar houden we van! Leuk detail: onze bestelling was keurig netjes ingepakt in leuk bijpassend cadeaupapier, mijn complimenten hiervoor!

De romper voelt zacht aan en ook de doek is van stevige kwaliteit. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het hem staat, dat schattige rompertje. En met de doek, daar kunnen we hem heerlijk mee afdrogen straks. Een superfijn vooruitzicht dus!

Leuk weetje: momenteel is er SALE dus nu is het hélemaal het moment om los te gaan!

 

(Visited 153 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.