dsc_0317.jpgWaarschijnlijk hebben jullie al op meerdere plekken gelezen over de nieuwe Organic babykleding en accessoires lijn van LIDL. Ik heb nog eventjes gewacht met mijn review schrijven, omdat ik eerst eens wilde kijken of de kwaliteit inderdaad mooi blijft. Ik kan je nu alvast vertellen dat dit zeker weten het geval is!

Wat ik wel vind, is dat de kleding ruim valt. Kian zit nu in maatje 68 en gaat langzaamaan richting maat 74. Het boxpakje van LIDL is maat 62/68 en dat past hij met gemak. Ook de sokjes en shirtjes vallen m.i. redelijk breed. De broekjes zitten een beetje baggy, maar op zich vind ik dat geen probleem. De kwaliteit is heerlijk en het blijft, zoals boven al genoemd, erg mooi…ook na een behoorlijk aantal keren wassen. De printjes zijn erg schattig, dus ook uitermate geschikt als kraamcadeau. Alle items zijn verpakt in een mooie geschenkverpakking!

dsc_0363.jpgUiteraard zijn de prijzen (variërend van € 2,99 tot € 8,99) ook aantrekkelijk, daar kun je je dus echt geen buil aan vallen! Ik trek de kleding alleen thuis aan bij Kian, omdat ik het echte “huis-kleding” vind. Als we de deur uit gaan is hij altijd gekleed in bijvoorbeeld een spijkerbroek met een leuke longsleeve. Al met al, ben ik zeer te spreken over de Organic babylijn van LIDL en zal ik iedereen aanraden om in ieder geval een aantal setjes aan te schaffen…ook heerlijk voor pyjama-dagen in het weekend!

Alle kleding en accessoires van deze babycollectie zijn gemaakt van zachte dsc_0321.jpgmaterialen, zoals 100% biologisch katoen: vriendelijk voor de huid en het milieu. Biologisch katoen is GOTS-gecertificeerd*: dit betekent dat bij de katoenteelt en de verwerking van de stof aan extra milieu- en sociale criteria wordt voldaan. Zo worden er geen schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt er verantwoord omgegaan met water, energie en afval. (*Global Organic Textile Standard)

Shop de kleding online of hol naar de winkel!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.