hat2Interacties speelgoed blijft razend populair onder de jonge doelgroep. De technologische ontwikkelingen in het speelgoedsegment gaan hard. Speelgoed wordt steeds geavanceerder, technischer én interactiever. Spin Master, de vierde grootste speelgoedfabrikant van de wereld, speelt groots in op deze ontwikkeling. Deze week lanceren zij wereldwijd het meeste innovatieve, interactieve speelgoed voor dit najaar: Hatchimals.

Hatchimals zijn bijzondere, innovatieve beestjes in een ei. Kinderen helpen Hatchimals met het ‘uitbroeden’. Dit technisch hoogstandje werkt op sensoren en heeft geen aan- of uitknop.

Vhat1erzorgen en vertroetelen
Kinderen moeten het ei warm houden én vertroetelen om ervoor te zorgen dat het ei uitkomt. De Hatchimal maakt allerlei schattige geluidjes vanuit het ei wanneer men ermee speelt. Door de gekleurde lampjes aan de binnenkant van het ei krijgen de kinderen tips om het ei sneller te laten uitbroeden.

Ei komt tot leven
Wanneer de kinderen het ei lang genoeg hebben vertroeteld en verzorgd, is het tijd voor de Hatchimal om tot leven te komen en zichzelf uit het ei te pikken. Wees gerust, als het ei weggelegd wordt, stopt de Hatchimal automatisch met zichzelf uitpikken. Het is natuurlijk wel belangrijk om met eigen ogen te zien wanneer dit magische diertje uitkomt!

Het spelen beginthat3
Als het innovatieve diertje zichzelf eenmaal heeft uitgebroed, is het tijd om de Hatchimal te verzorgen, op te voeden en ermee te spelen. Het beestje heeft een voice command en luistert naar jouw stem.

Door een goede verzorging krijgt de Hatchimal er steeds meer eigenschappen bij en ontwikkelt het zich van baby naar peuter en tenslotte naar kind. De Hatchimal zal op den duur, na een goede opvoeding, kunnen lopen en praten. En hoe ouder de Hatchimal wordt, hoe beter het diertje je gaat herhalen en na gaat praten. Uiteindelijk is het zelfs mogelijk om met de Hatchimal spelletjes te spelen.

Welke van de twee Hatchimals heb jij uitgebroed? Dat is namelijk een verrassing!

hat4Details en specificaties

Spin Master lanceert wereldwijd het meest innovatieve, interactieve speelgoed voor dit najaar: Hatchimals

Hatchimals zijn bijzondere innovatieve beestjes in een ei die met behulp van de kinderen zichzelf kunnen ‘uitbroeden’. De interactie en spanning tijdens het uitbroeden zorgt voor een band met het diertje.

Kinderen moeten het ei warm houden én vertroetelen om ervoor te zorgen dat het ei uitkomt. De Hatchimal pikt zichzelf uit het ei.

Het diertje komt direct na het openen van de verpakking tot leven. Men hoeft geen aanknop in te drukken.

Werkt op sensoren en heeft geen aan- of uitknop.

Consumentenadviesprijs: €69,99

Tip voor in de zak van 5 december

2 thoughts on “Hatchimals: hét wereldwijde speelgoedsucces van 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.