Natuurlijk heb je al gevoel voor kunst als je nog maar net geboren bent! Dat zit er gewoon in. En daarom mag je kleding best een beetje kunstzinnig zijn. Prénatal heeft dit door en komt met een waanzinnige collectie voor oktober. It’s a piece of art! Zorg dat je er wel snel bij bent, want zoals het echte kunst betaamt is het limited edition.

Ambachtelijk en verfijnd
De collectie straalt een ambachtelijk kunstgevoel uit. Dat komt voor een heel belangrijk deel door het kleurbeeld; denk aan warme bruintinten naast pastellen met als accentkleur kobalt blauw. En ook qua materialen is uitgepakt. Wat te denken van een heuse scuba rok, een luxe comfy basic , diverse jersey styles en wederom veel aandacht voor breisels. De collectie kent rijke patronen, wollerige knits en grafische vlakverdeling in breistyles voor een verfijnde look. Mix en match, laat je vrije loop

Pixels en Matisse
De ontwerpers hebben hun creativiteit hoogtij laten vieren: “Met kunst in ons achterhoofd zijn we letterlijk in gaan zoomen op kunstwerken. Vanuit hier is een pixel dessin ontstaan voor de boys. Voor de girls zijn we gaan scheuren met kunststukken met de schilder Matisse in mijn achterhoofd. De dessins bestaan ook bij deze collectie uit meerdere transparante lagen. Voor de girls ligt er zelfs een deel van de plattegrond van Parijs op. Voor zowel girls als boys hebben een mooi 3D artwork. Het is echt héél kunstig geworden!”

Over Sweet Petit by Prénatal
De collectie zal vanaf 16 oktober verkrijgbaar zijn in de Prénatal winkels en ook online kun je je kunstaankopen doen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl. De verkrijgbare maten zijn voor newborn 50-68 en voor toddlers 74-104.
Enjoy your Sweet Petit by Prenatal outfit!
(Visited 86 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.