20160518_103804.jpgZoals ik laatst al aankondigde, nog een blogje over SixTwenty5. Een zomers outfitje voor kleine (inmiddels alweer stuk grotere) Kian. In zachte kleurtjes met lieve printjes!

Wat een complimentjes kreeg ik laatst toen meneertje dit outfitje aan had. Met name het broekje viel bij iedereen in de smaak! Het shirtje vind ik zelf heel erg schattig, omdat er een lief leeuwtje op staat! En leeuwtjes kunnen net zo hard brullen als kleine baby-jongetjes (al doet hij dat gelukkig niet heel erg vaak)

Het shirtje is uit de “2THE ZOO” collectie, waar je overigens een heleboel meer leuke en schattige printjes kunt vinden. De legging is gemaakt in een nieuw printje, dus een echte musthave!

20160518_103758.jpgTamara, eigenaresse van deze leuke shop zit in haar 1-na-laatste jaar van haar Geneeskunde studie en is de mama van Micah. Ze wil graag dat hij er hip bijloopt en vindt het daarnaast ook belangrijk dat hij niet aan kleding aanheeft, gemaakt in bijvoorbeeld Bangladesh. Op jonge leeftijd leerde zij van haar moeder, hoe ze moest werken met een naaimachine en toen Micah er eenmaal was, is het balletje gaan rollen. Steeds meer mensen vroegen aan Tamara waar ze haar leuke kleertjes vandaan haalde en toen besloot ze, om een eigen webshop te openen. Leuk weetje; Micah is geboren om 6:25 uur, vandaar de naam!

“Het 6:25-concept voor kleding is simpel: jij kiest je favoriete printje en het kledingstuk dat je wilt, en ik zorg dat het jouw kant op komt. Zo ben je er zeker van dat je een one-of-a-kind kledingstuk hebt dat volledig naar jouw smaak is. En om ook je kindje blij te maken, werk ik alleen met fijne, zachte materialen die meestal GOTS/OEKO-TEX gecertificeerd zijn. De overige items die ik aanbied zijn niet zelf samen te stellen maar bestel je gewoon zoals ze op de website staan. Ik sta natuurlijk altijd open voor jouw ideeën, dus mail me gerust! Dat kan via het Contact-formulier op mijn webpagina. Ik streef ernaar om je item binnen 14 werkdagen na bestellen naar je op te sturen. Dat betekent dat je even moet wachten, maar geloof me: het is het wachten waard.”

En nu, snel shoppen voor de zomer: http://www.sixtwenty5.nl/

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.