sweetieDanique is in 2012 gestart met Sweetest Design. Met haar ruime ervaring als styliste/designer voor commerciële mode bedrijven, is Sweetest Design altijd on the spot met de laatste trends. Sweetest Design is ontstaan doordat Danique op zoek was naar een origineel Moederdag cadeau. Het resultaat was dat ze zelf aan de slag ging en een sleutelhanger maakte met linten en kralen. Al snel had ze de smaak te pakken en maakte ze er nog een paar. Deze plaatste ze op Facebook en ze waren dezelfde dag al verkocht.


Toen Danique 15 was heeft ze een tijdje sieraden gemaakt en ook dit besloot ze weer op te pakken. Zo werd de collectie van Sweetest Design al snel groter en tegenwoordig kun je er o.a. terecht voor een gevarieerde collectie met handgemaakte sieraden, T-shirts, lifestyle producten en een baby/kind collectie.

In 2014 werd Sweetest Design uitgeroepen tot Ultimate Webshop 2014, een award waar Danique met recht heel trots op is. Een bekroning op heel hard werken, vol plezier en passie!

brothersToen Danique hoorde dat ik (toentertijd) in verwachting was van onze tweede zoon, vroeg zij me of ik een gloednieuw ontwerpt wilde uittesten! Een matching shirt voor een grote en een kleine broer, helemaal zelf ontworpen en gedrukt door Sweetest Design. Ik ontving het ontwerp en was direct enthousiast. Wat ik zou leuk vind is dat de shirts echt bij elkaar passen: “Big brothers rock, Little brothers roll”. Ook mijn oudste zoon (7 jaar) vind het enorm gaaf dat zijn broertje een shirt draagt, dat past bij die van hem. De kwaliteit van de shirts is goed en de kleur blijft ook na een aantal keren wassen perfect. Wij kozen overigens voor donkerblauwe shirts!

rollOntzettend gaaf vind ik het, dat onze jongens in speciaal voor hun gedrukte shirts “rondlopen” (de jongste loopt natuurlijk nog niet, haha). Grote kans dat deze shirts uiteindelijk voor vast in de collectie worden opgenomen. Wij zijn in ieder geval erg blij met deze toevoeging aan de garderobe en wensen jullie, als lezers, veel succes met het bekijken van al het moois dat je bij Sweetest Design kunt kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.