Voor de baby met een goede muzieksmaak: The Little Rockstore rock4
Toen ik op 12-12-12 trouwde met mijn man stond één ding als een paal boven water: er zou een nummer van The Beatles worden gedraaid. Ik ben namelijk groot fan en gelukkig kan mijn man hun muziek ook waarderen. Uiteindelijk werd het All You Need is Love, terwijl we de kerk uitliepen. Ik straalde die dag al de hele tijd, maar als ik mezelf terug zie op foto’s van dat moment, huppel ik werkelijk de kerk uit.

Muzieksmaak
Ik wil dus ook dolgraag een shirt of trui van The Beatles voor mijn dochter. Gewoon, omdat het ik humor vind: zo’n klein meisje met goede rock1muzieksmaak. Maar t-shirts van The Beatles hangen niet zomaar bij de HEMA of Zeeman. Een beetje online speurwerk deed me al snel belanden bij The Little Rockstore.

Geweldige kleertjes met alle grote artiesten van toen en nu. Dus ook van The Beatles.rock3

Je kunt heel makkelijk zoeken op band- of artiestennaam en dan krijg je pagina’s vol met shirtjes, truitjes en rompers met de artiest van jouw keuze. Maar ook andere gekke dingetjes zijn te koop. In het geval van The Beatles bijvoorbeeld een briljante Yellow Submarine lunchbox. Die gaat op mijn verlanglijst voor Sinterklaas. Net als de cd met lullaby-liedjes van The Beatles. Voor nu koos ik een romper met ‘All you need is love’. Omdat die helemaal bij ons past.

Ook voor grote kinderen
Voor baby’s met muziekminnende ouders is er dus keus genoeg. Maar ook voor grotere kinderen, met wellicht al een hele duidelijke eigen muzieksmaak, is er meer dan genoeg te shoppen. Een jurk van Blondie of Madonna of een shirt van AC/DC of Kanye West: hoe langer je op The Little Rockstore rondkijkt, hoe meer items in je winkelwagentje komen. Zoals deze supercoole slab van Johnny Cash: een beetje stoere baby kan natuurlijk niet zonder.

Enige must bij deze shop is dat je de muziek van jouw favoriete artiest aanzet tijdens het shoppen. Voor een beetje extra inspiratie.rock2

/Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.