trak1Zit ik een avondje rustig in mijn relaxfauteuil, even om mij heen te denken, word ik plotseling getroffen door een mokerslag. Hadden we eindelijk een partijtjesidee, de familie uitgenodigd voor haar verjaardag, had ik nog een ding over het hoofd gezien: Wat gaat ze trakteren?! Gewoon aan Google vragen, antwoord mijn echtgenoot op deze wanhopige vraag. Ditmaal liever geen gedoe bij de­-derde-­kinderverjaardag­-op-­rij. Dus als zoekwoord ingetypt: kant-en­-klare traktaties en daar verschijnt mijn redder in nood www.ikgatrakteren.nl in beeld.

De keuze is er reuze. Van kant­en­klare afscheidspakketjes tot stel zelf samen en verpak. Ook aan Halloween wordt gedacht. De site staat ook vol met tips, bijvoorbeeld voor een afscheidsgedichtje voor de peuterspeelzaal en feestartikelen voor huwelijk, geboorte en Kerst.

Maar wij gaan trakteren en de werkwijze is als volgt:

Stap 1 Kies een cadeautje (die zijn er al vanaf 15 eurocent per stuk);

Stap 2 Kies uw snoep of chips;

Stap 3 Kies uw (folie) zakje, bakje, beker of partybag;

Stap 4 Kies het artikel “Maakkosten per transactie”, door ons laten verpakken.

trak2Vul bij alle stappen de juiste aantallen in uw winkelwagen. Een kind kan de was doen. We gaan er de volgende middag uit school even voor zitten en ik sla stap 1 over. Ik vind het niet leuk om cadeautjes uit te delen, ik vind dat een traktatie uit snoep moet bestaan. We scrollen door zes pagina’s vol snoep. We vinden tussen de nieuwe produkten een mini zakje zoute sticks van 40 eurocent. Toevallig was dat een grote hit op de verjaardag van haar zusje en het is weer eens iets anders. Dan vraag ik wat ze het allerliefst nog zou willen uitdelen: een kaugomlolly! En ja hoor, ook die zit in het assortiment van ikgatrakteren.nl voor 20 eurocent.

Eigenlijk is er voor alle budgetten wel een oplossing te vinden binnen IK GA TRAKTEREN. Je kan er zelfs voor kiezen de losse items op te laten sturen en een avondje te gaan zitten vullen en strikken. IK GA TRAKTEREN doet dit met alle liefde voor u voor 25 eurocent per traktatie. Moet u nog wel even kiezen tussen de vele zakjes, bakjes, bekertjes, sierlintjes, foliezakjes, kaartjes enzovoorts enzovoorts. Gelukkig wilde IK GA TRAKTEREN mij deze keuzes uit handen nemen.

Zij hebben er voor onze dochter een mooi geheel van gemaakt met een persoonlijk kaartje, foliezakje en een lintje eromheen. Wat een rijkdom 25 vrolijke traktaties. Dit maal schrijd ik zelf wel met de traktatiemand over het schoolplein. Ik zit alleen nog te twijfelen of ik de credits wel aan IK GA TRAKTEREN zal geven?!

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.