zee2Met de stoere lijn die Zeeman dit najaar uitbrengt wordt stoer en comfortabel feilloos gecombineerd voor jongens én meiden. Joggingbroeken met print die niet alleen leuk zijn voor in huis maar ook buiten de deur zeker niet misstaan. Een bombervest maakt het geheel helemaal af en beschermt deze stoere kleintjes tegen de kou.

pr4kids-zeeman-399-img144996_kopiei%cb%86renMonochrome baby
De vaak geziene trend monochrome heeft Zeeman feilloos weten toe te passen binnen deze collectie. Een zwart/wit thema gecombineerd met neongeel voor de jongens en hard roze voor de stoere meiden.

Bergen verzetten en bloemen plukken

Een collectie vol wilde prints zorgt ervoor dat de jongens zich meteen in de bergen wanen. Prints van wilde dieren sieren deze collectie en verschillende stoere items geven het een echt outdoor gevoel.

De meiden zorgen voor een romantische touch in dit stoere geheel. Met deze collectie hullen zij zich in romanische tule rokjes met verschillende bloemenprinten. Gecombineerd met de jongens zorgt dit voor een fijn geheel, want aan de rand van de bergen groeien meestal de mooiste bloemen!

Ice ice babypr4kids-zeeman-w16-babyfolder_sfeerfoto_3

De Noordpool zal nooit meer hetzelfde zijn met deze collectie van warme materialen en prints van ijsberen en sneeuwwolven. Naast deze wilde verschijningen brengen de meisjes kalmte in hun gedaante als sneeuwelfje in koele tinten als ijsblauw en wit.

Zeeman | www.zeeman.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.