pr4kids_sweetpetitbyprenatal_11Sinds kort is bij Prénatal de allereerste peutercollectie van haar eigen label Sweet Petit by Prénatal verkrijgbaar. Nooit eerder lanceerde Prénatal een peutercollectie onder dit eigen label. Sweet Petit by Prénatal bestond tot voor kort alleen uit een populaire newborncollectie, maar door de steeds groter wordende vraag naar grotere maten van de collectie, is het idee ontstaan om deze collectie tot stand te brengen.

De eerste peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal is speels, kleurrijk, vrolijk en perfect om lekker buiten te spelen en samen te ravotten. De peutercollectie is verkrijgbaar van maat 74-104.

Inspiratie van de collectie
Senior Designer bij Prénatal Katinka Habets: “Voor de eerste peutercollectie ‘Wonderworld’ werden wij geïnspireerd door de ongerepte natuur die je ziet in de herfst, maar dan met een retro knipoog. In de herfst zie je een grote diversiteit aan landschappen waar de verschillende dessins op zijn gebaseerd. De verschillende warme kleurtonen en fijne prints maken de collectie tot een rijk geheel. De mooie luxe brei-items waren al kenmerkend bij de newborncollecties, maar mogen natuurlijk ook in deze collectie voor kids niet ontbreken.”

pr4kids_sweetpetitbyprenatal_16Trends najaar & Sweet Petit
De collectie speelt helemaal in op de trends voor aankomend winterseizoen. Deze winter worden de vesten wat langer en wordt er meer gespeeld met breisels. De sokken met diagonale streep en vesten met gekleurde strepen worden extra geaccentueerd door de verschillende steken die gebruikt worden. Een échte eye-catcher van de collectie is de gebreide broek, deze mag in de kast van een peuter zeker niet ontbreken deze winter. Okergeel begint ook steeds meer terrein te winnen, deze winter zie je deze kleur veel terug in een warme okergele uitvoering. Als laatste is bordeauxrood een belangrijke modekleur, evenals warme groentinten.

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen.

De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.

Enjoy your Sweet Petit by Prénatal outfit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.