sportEen sportieve collectie voor jongens en meiden waarin ook comfort een grote rol speelt. Dat is de kids collectie van Zeeman voor dit najaar in een notendop. Deze visie vertaalt zich vooral in soepel zittende kleding van joggingmaterialen en speelse prints. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie maar ook in en om het huis heel fijn om te dragen.

pr4kids-zeeman-w16-sfeerfoto_34_3Back to school
Na de vakantie staat school weer voor de deur en hoe kun je dat nou beter aanpakken door in een fonkelnieuwe jeans aan te komen. Ook sweaters en t-shirts met dinoprint zorgen ervoor dat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Ook de meisjes  gaan weer met frisse moed de klaslokalen in. Zachtroze gecombineerd met zwart zorgt voor een stoere maar toch ook lieve look. Best of both worlds! De prints die de boeventoon voeren zijn die met katten en kleine hartjes.

Nature lovers
De wilde natuur ligt aan je voeten met deze collectie van stoere prints, warme pr4kids-zeeman-349-webafb_nj-9materialen en veel legergroene details. De meiden floreren met prints van wasberen en hertjes. Ook komen er stoere dierenprints voorbij en suède rokjes. Doortrekkend naar de noordpool mogen ijsberen, pinguïns en ijzige tinten zeker niet ontbreken.

Zeeman | www.zeeman.com

One thought on “Zeeman kids: Sporty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.