tienComfortabele kleding waar je heerlijk in kunt sporten en ook nog prima mee over straat kunt. Het kan met deze collectie van Zeeman. Geen punt om met deze gave technische sportkleding de deur uit te stappen. Jongens en meiden gaan zich heerlijk voelen in deze collectie van zachte materialen als joggingstof

pr4kids-zeeman-w16-dsc-5727_copyDream of denim
Het najaar bij Zeeman brengt hele fijne jeans met zich mee. Gecombineerd met een extra lang t-shirt of een stoere sweater in verschillende grijstinten en wijnrood, maken dit plaatje compleet.

Wijnrood speelt ook in de meisjescollectie een grote rol dit najaar. Met koraalroze zorgt dit voor een verassende combinatie van stoer en lief. Verschillende items als lange truien, bonte gilets, leggings en gekleurde skinny’s zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils tussen zit.

De paden op
pr4kids-zeeman-399-zeeman_55
De grote stoere jongens gaan eropuit dit najaar en dat doen ze in een collectie geïnspireerd op de natuur. Truien met fotoprints van woeste landschappen en wilde beesten. De meidencollectie zorgt ervoor dat de kou getrotseerd kan worden op een elegante manier. wilde dieren komen hier ook weer terug in de prints en vooral warme en wollige vesten voeren de boventoon.

Zeeman | www.zeeman.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.