speld1De blogredacteur stuurt een leuk mailtje door: Haarspeldjes.com wil graag samenwerken met KiDDoWz. Komt dat even goed uit voor onze dochters. De week voorafgaand kleedt de kleuter zich na zwemles om in het grote kleedhok en zien wij een meisje met een bloemenhaarband. We kijken er verliefd naar. Ik beloof ter plekke op zoek te gaan naar bloemenhaarbanden voor onze dochtertjes. Prompt komt dit bericht langs in mijn mailbox. Ik kijk mijn ogen uit op de site. De collectie er fris uit en wordt regelmatig aangevuld. Naast een handige verdeling in verschillende haaraccesoires, is er ook een onderscheid te maken tussen baby of meisjes. Opvallend zijn de vele reviews van tevreden klanten via WebwinkelKeur.

De leukste haaraccessoires bij Haarspeldjes.com!

speld2Dan valt mijn oog op de Ibiza haarbandjes. Een elastiek haarbandje met vijf bloemen en wat blaadjes. Mijn keuze is gemaakt en Haarspeldjes.com stuurt ons de Ibiza Haarbandjes op in een mooie envelop. De bloemen zijn oerdegelijk bevestigd op twee gedraaide elastieken gevlochten met een blaadjeslint. Aan de achterzijde zit een dik stevig elastiek. Ik wacht op een geschikte gelegenheid en die dient zich aan als we naar het landelijke Schaapsscheerdersfeest gaan. Daar met de fiets aangekomen haal ik twee Ibiza Haarbandjes tevoorschijn. De mondjes vallen open en ze passen ombeurten de haarband, die door het elastiek van de achterzijde bij allen past. De schoolmeid geeft de Ibiza haarband met witte bloemen al snel aan de peuter die er helemaal verliefd op is. De kleuter heeft zich de haarband met de roze en blauwe bloemetjes al toegeëigend. Het is een warme dag en de meisjes zweten wat af. Toch wordt er niet geplukt of geschoven aan de haarband. Heel soms willen ze even zonder haaraccessoire en dan is er altijd wel een zus die de bloemenkrans wel wil dragen. Ze krijgen complimentjes van windvreemde mensen en die nemen ze gelaten aan. Op de terugweg op de fiets draagt de schoolmeid de bloemenhaarband en heeft geen last meer van haar lange haren. Een verfrissend regenbuitje geeft de bloemetjes wat water!speld3

De Ibiza Haarbandjes van Haarspeldjes.com zijn hier te koop. Neem ook eens een kijkje in de Sale afdeling. Er wordt geen porto gerekend voor bestellingen vanaf 20 euro.

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.