19523_l_0.jpgJUMBO JONKIES PRESENTEERT
KAREL KOEKOEK
Een spannend gezelschapsspel voor kinderen vanaf 4 jaar

Vanaf 15 augustus verkrijgbaar in speelgoedwinkels

Na succesvolle spellen als Poepie Knor en Knibbel Knabbel Knuisje brengt Jumbo Jonkies in augustus een nieuw, spannend gezelschapsspel voor jonge kinderen uit: Karel Koekoek. Centraal in dit spel staat Karel de koekoek, die probeert alle kuikens uit het nest te duwen. Weet jouw kindje zijn of haar kuikens te beschermen tegen deze doorgedraaide koekoek? Het kindje dat Karel Koekoek te snel af is, wint!
KOEKOEK!
Karel Koekoek doet wat iedere koekoek doet: hij wipt het liefst zoveel mogelijk kuikens uit het nest. Zijn ei ligt middenin het nest en ieder kindje heeft rondom Karel drie kuikens op een tak zitten. Iedere beurt geeft één kindje Karel een draai en dan is het oppassen geblazen: zodra het ei van Karel Koekoek uitkomt, steekt hij zijn kop en pootjes uit het ei en wipt hij, zonder pardon, een kuikentje zo uit het nest! Welk kuiken vliegt het nest uit; die van jezelf of van de tegenstander? Degene die Karel Koekoek’s poten het langst weet te ontwijken en de meeste kuikenkaartjes op de tak overhoudt, wint.

Karel Koekoek is een spannend spel dat kinderen vanaf 4 jaar eenvoudig zelfstandig met elkaar kunnen spelen. Het spel is geschikt voor 2 tot en met 4 spelers en duurt ongeveer 15 minuten. Kinderen leren samen spelen en plezier beleven, terwijl ze ook leren om te gaan met teleurstellingen.

www.jumbo.eu
      19523_g_2.jpg
Karel Koekoek is vanaf 15 augustus verkrijgbaar bij speelgoedwinkels voor € 26,99

Jumbo Jonkies is een merk van Koninklijke Jumbo. De spellen van Jumbo Jonkies zijn allen geschikt voor een leuk momentje met de familie of om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Van Poepie Knor tot Knibbel Knabbel Knuisje en Koetje Boe: kinderen kunnen deze gezelschapsspellen zelfstandig spelen en samen plezier beleven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.