Je kunt de winkel in hollen, een paar witte shirts in jouw maat uit het schap trekken, afrekenen en weer naar huis gaan, maar grote kans dat je dan iets gekozen hebt wat helemaal niet bij je past. Gevolg daarvan is, dat een t-shirt je dus niet staat! Om dit soort vervelende situaties te voorkomen, zocht ik uit welke halslijnen er zijn en wat er dus het beste bij jou past.

De col
Heel eerlijk, ik denk dat er tegenwoordig niet zo heel mannen meer kiezen voor een t-shirt met col. Je ziet het overigens ook niet meer zo vaak voorbij komen als je over het internet struint, of winkels en en uit gaat. Als je een lange smalle hals hebt, kan dit echter wel heel erg goed staan. Misschien leuk om een trui met col in de kast te hebben hangen voor aankomende winter? Kies nooit voor een te hoge kol (dan zie je eruit als een giraffe)

De V-hals
De meeste mannen kiezen voor t-shirts met een V-hals. Eigenlijk is dit ook een keuze waarmee je op safe speelt. Deze halslijn staat iedereen wel. Of je nou hele brede schouders hebt of een korte nek, een gespierde borst of niet, de V-hals is een goede keus! Verder zorgt de V-hals ervoor dat je gezicht minder rond lijkt en je bovenlichaam wat langer. Op deze manier vallen die extra kilootjes van de vakantie minder op, want het kleed goed af.

De diepe hals
Een diepe hals straalt over het algemeen sexiness uit! Zelfverzekerde types, die graag wat meer laten zien zijn dol op deze halslijn. Je laat namelijk net eventjes iets meer van jezelf zien. Denk er dus goed aan; als je niet wilt flaneren, dan kun je beter niet kiezen voor een diepe hals. De focus wordt meer gelegd op onder de borstkas (op de buik dus) en als je daar wat kilo’s meer hebt zitten (waarmee je niet wilt showen) dan is het dus niet jouw type shirt.

De ronde hals
Dit is het sportieve model onder de t-shirts en daardoor ook nog eens erg populair. Een ronde hals geeft voornamelijk vorm waar dit soms ontbreekt. Heb je een slank figuur en smalle schouders, dan creëer je op deze manier een goede balans. Hoe wijder het shirt, hoe meer het lijkt alsof je een flinke schouderpartij hebt.

Afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.