Wanneer de koude winterwind begint te waaien en de temperaturen dalen, is er één innovatieve oplossing die je warm houdt, zelfs in de meest barre omstandigheden: een jas met verwarming. De jas met verwarming houd je bij de koude temperaturen heerlijk warm. Deze jassen van BERTSCHAT® zijn tegenwoordig verkrijgbaar met Dual en Single Heating. Benieuwd hoe dit werkt lees dan verder. 

De jas met verwarming wordt geleverd met een krachtige powerbank, deze sluit je eenvoudig aan in de zak van de verwarmde jas waarna je de keuze hebt uit drie verschillende warmtestanden en bij Dual Heating zelfs 6. Met een druk op de knop switch je van warmtestand. De verwarmde jas heeft een zachte binnenkant, wat het erg aangenaam maakt om te dragen. Is het buiten koud? Dan kan je de warmste stand kiezen, is het een frisse lenteochtend, dan kan je voor de laagste stand kiezen. Zo is deze wind en waterdichte jas met verwarming geschikt voor elk seizoen.

De Dual Heating jas met verwarming is het nieuwste model en wordt geleverd met twee powerbanks en heeft maar liefst 10 verwarmingszones. De verwarmde jas heeft drie verschillende warmte zones. Er zitten vier warmtezones op de borst/buik, twee bij de schouders  en vier op de onderrug. Hierdoor word je lichaam erg fijn verwarmd op tactische plekken. De verwarmde jas met single heating, dus vijf verwarmingszones heeft twee verwarmingszones aan de voorzijde en drie aan de achterzijde.  

Je hebt de keuze uit de maten XS tot en met XXXL. Zo heb je altijd de gewenste maat. Je kan de maat aanhouden die je normaliter ook in je eigen kledij kiest. 

De Powerbanks kunnen in de binnenzak van de jas met verwarming opgeborgen worden. Hier heb je geen last van. De bedieningsknoppen om de verwarmde jas mee aan te doen zitten aan de binnenkant van de jas geplaatst. Er wordt een 10.000 mAh powerbank meegeleverd met de Single Heating versie, bij de Dual Heating versie zitten zoals gezegd twee powerbanks erbij. Deze jas met verwarming heeft drie warmte standen namelijk: High, Medium en Low. Je kan herkennen op welke stand die staat door de kleur die de knop aangeeft. High is rood, Medium blauw en Low is wit. Zo zie je duidelijk, als je de verwarmde jas aan hebt, op welke stand er verwarmd wordt.

Naast deze jassen zitten er nog veel meer verwarmende artikelen in het assortiment van BERTSCHAT®. U kunt deze winter bijvoorbeeld veel op gas besparen door de verwarmde producten te gebruiken. Er zijn verwarmde truien, shirts, broeken , sokken en zolen geschikt voor binnen en buiten gebruik. Als u de verwarming een graadje lager zet en de verwarmde producten draagt zit u er nog steeds lekker warm bij. Daarnaast zijn er de verwarmde handschoenen en wanten die meer geschikt zijn voor buitengebruik. Als u bijvoorbeeld gaat wandelen of fietsen zijn de handschoenen heerlijk, maar ook op wintersport houdt u warme handen. Het hele assortiment van verwarmde jas tot de verwarmde sokken en wanten is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Comfort-Producten

Afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.