Wil je een onvergetelijke reis met je kinderen maken, maar vind je het lastig om een geschikte vakantiebestemming te vinden? Kies voor een trip naar Amerika met kinderen! Het land heeft je ontzettend veel te bieden en is daarbij zowel geschikt voor een langere rondreis, als voor bijvoorbeeld een citytrip van een week. Denk hierbij aan een bezoek aan New York, Washington of San Francisco. Het zijn steden met een omvang die we in Europa nauwelijks kennen. Op iedere straathoek valt wat te beleven! In dit artikel lees je meer over een reis naar Amerika met kinderen. Heb jij deze vakantiebestemming al eens overwogen voor je gezin? 

Op reis naar de iconische Amerikaanse steden 

Het is afhankelijk van de tijd die je hebt voor een reis naar Amerika, wat de beste invulling hiervan is. Wanneer de tijd beperkt is, kun je een bezoek aan de meest iconische Amerikaanse steden overwegen. Naast New York en San Francisco is dat bijvoorbeeld ook Las Vegas. Houd er hierbij rekening mee dat Las Vegas voornamelijk geschikt is voor gezinnen met oudere kinderen. Wanneer je kinderen onder de 14 tot 16 jaar oud zijn, zullen ze hier minder plezier aan beleven. Wil je de casino’s van Las Vegas bezoeken? In dat geval moeten kinderen minimaal 21 jaar oud zijn. 

Neem de tijd voor de nationale parken van Amerika 

Wanneer je wat meer tijd hebt, is het leuk om een bezoek aan deze steden te combineren met een rondtocht door een van de nationale parken. Amerika is een rijk land, als het gaat om de natuur die je er treft. Daarbij zijn de diverse nationale parken zeer divers. Populair zijn onder meer het Yellowstone National Park, het Yosemite National Park, de Grand Canyon en natuurlijk het Rocky Mountain National Park. Online valt veel informatie te vinden over hetgeen je binnen deze parken te zien krijgt. Welke van de parken spreekt jou het meeste aan? Naast deze voorbeelden zijn er tientallen andere parken die je kunt bezoeken. 

Bezoek Disney World in Florida 

Zijn je kinderen al iets ouder? Overweeg in dat geval niet alleen een bezoek aan Las Vegas, maar ook aan Orlando. In deze stad vind je Disney World, een zeer groot pretpark. Ben je al eens in Disneyland Paris geweest? Disneyworld is nog vele malen groter! Voor veel kinderen is het een droom om dit attractiepark, dat overigens verdeeld is over meerdere losse parken, te bezoeken. 

Afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.