uv1De zomervakantie is voorbij, dus dat houdt in dat we iedere vrijdag weer in het zwembad zitten, voor de wekelijkse 45-minuten zwemles. Zoonlief is bezig met zijn A-diploma en doet sinds kort ook steeds meer zijn best! Omdat zijn vorige zwembroek aan de kleine kant geworden is, ging ik op zoek naar een nieuwe! Zoveel keus…zoveel shops…maar ik slaagde uiteindelijk bij UV-fashions!

UV-fashions is Europa’s grootste webshop in UV werende kleding en producten voor dames, heren, tieners, kinderen en baby’s. Ze bieden een breed en diep assortiment aan UPF50+ UV beschermende (zwem)kleding en producten die beschermen tegen schadelijke UV straling. Een greep uit het UV werende assortiment: UV zwembroeken, UV zwemkleding, UV vrijetijdskleding voor baby’s, kinderen en volwassenen, zwemluiers, UV zonnehoeden, UV zonnebrillen, UV zwemshirts, UV zwempakjes, UV badpakken, UV strandtentjes, strandschoentjes, drijfpakjes en nog veel meer.

uv2Klinkt goed toch?! Ik heb een iets grotere maat gekocht voor mijn zoon, zodat hij er voorlopig nog meer vooruit kan! Mocht de zwembroek volgend jaar niet meer zo goed passen, dan weet ik 100% zeker dat ik weer bestel bij deze fijne webshop! De levering is snel en de service is goed! Oja…en voor onze mini-man ga ik ook zeker weten slagen! Ik ben bijvoorbeeld nu al helemaal verliefd op de zwembroek die je hiernaast ziet!

Shoppen maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.