lucardiNu de grote man de zes-en-een-half-jaar gepasseerd is, vond hij het tijd om te leren klokkijken! Een grote broer, moet natuurlijk wel weten hoe laat het is! Misschien is hij bang, dat we de baby niet op tijd in bed stoppen? Afijn..op zoek naar een horloge en een mooie wekker dus! We slaagden bij Lucardi!

regal1Best lastig hoor, een keuze maken uit alle leuke items die je in de webshop kunt kopen! En het moet ook wel bij hem passen, want anders draagt hij het horloge niet natuurlijk…zo gaan die dingen! Wat mij in ieder geval meteen opviel, is dat er nu een heerlijke sale gaande is (ja, dit geldt ook voor de kinderhorloges). Reden te meer dus, om zo snel mogelijk en keus te maken!

Ja, daar kwam ineens hét horloge tevoorschijn, dat helemaal past bij mijn grote vriend; een stoer horloge met een doodskop erop, van het merk Regal! Met duidelijke cijfers, dus helemaal geschikt voor de beginner! Het horloge heeft een diameter van 28 en is gemaakt van siliconen en staal, kortom…niet kapot te krijgen dus! En de garantie bij Lucardi, voor dit horloge is 1 jaar! *Klik* – Besteld!

Toen weer verder op jacht…naar een wekker! Sinds we in het nieuwe huis wonen, heeft mijn grote vriend soms de neiging om in de ochtend bij ons naar binnen te gluren, of we al wakker zijn. Uiteraard wil ik dit niet hebben, dus een wekker is een goede uitkomst! Doordeweeks staat ‘ie om 7 uur…en in het weekend om half 8.

moretimeOok voor een wekker was de eis: het moet stoer zijn en passen bij mijn zoon. Snuffelen dus maar weer…Ja! Een wekker in de vorm van een robot (verkrijgbaar in verschillende kleuren) van het merk Moretime! BINGO! En jawel, ook in de sale! Uiteraard analoog, want dat moet je toch als eerste leren, als je begint met klokkijken! Hij blij, wij blij….wat wil je als ouder zijnde nou nog meer!

Neem een kijkje in de webshop en laat je gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.