Nu de eerste echte zomerse dagen zijn aangebroken introduceert HEMA haar eerste collectie duurzame badkleding voor het hele gezin. Met deze badkleding, geproduceerd van gerecycled polyamide, maak je je dagje strand verantwoord en vrolijk! De collectie bestaat uit een zachtblauw badpak en zwemshort met zeesterrenprint voor kinderen en kleurrijke streepjes voor volwassenen (twee bikini’s, een badpak en zwemshort). Met de introductie van de duurzame collectie badkleding, wil HEMA graag bijdragen aan een duurzame wereld. Alle producten uit deze lijn zijn GRS gecertificeerd en vanaf nu verkrijgbaar via hema.nl en in de 55 grootste winkels van HEMA.

De bikini’s en badpakken uit deze nieuwe collectie worden gemaakt van gerecyclede polyamide jersey. De zwemshorts zijn gemaakt van gerecycled woven polyester. Prijzen van de badkleding variëren van € 8,50 voor een zwemshort (kinderen) tot € 35,- voor het halterbadpak (volwassenen).

Assortiment verduurzamen
HEMA wil haar assortiment verduurzamen en gebruikt daarom steeds meer gerecyclede of hernieuwbare grondstoffen en materialen, zoals bioplastic en biologisch katoen. De introductie van duurzame én betaalbare badkleding is daarmee een volgende stap van HEMA om het leven makkelijker, leuker en beter te maken voor iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.