De zon is er eindelijk weer en het duurt niet lang meer voordat wij ons weer allemaal naar het strand begeven. Met HEMA maak je een duurzame keuze voor jouw kinderen om ze te laten spelen met de nieuwe bioplastic strandartikelen. De collectie bestaat uit een emmer, schep en een vrachtwagen, gemaakt van suikerriet. Met de introductie van deze verantwoorde strandartikelen, wil HEMA graag bijdragen aan een duurzame wereld. Shop de bioplastic collectie in de winkel of via hema.nl.

Bioplastic

De producten uit deze nieuwe collectie worden gemaakt van bioplastic. Dit materiaal bestaat grotendeels uit ethanol dat uit suikerriet wordt gehaald. Bioplastic is duurzamer dan gewoon plastic, omdat het van hernieuwbaar materiaal wordt gemaakt en de uitstoot van CO2 wordt verlaagd.

Duurzaam speelgoed

Met dit nieuwe duurzame speelgoed wil HEMA de impact van producten verlagen door op zoek te gaan naar alternatieve en duurzamere grondstoffen en materialen. HEMA wil daarin steeds vaker gebruik maken van gerecycleerde of hernieuwbare bronnen. De introductie van duurzaam strandspeelgoed is daarmee een volgende stap naar een duurzamer HEMA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.