Disneyland Paris heeft nog niet al zijn geheimen onthuld.. tot nu. Ter gelegenheid van de lancering van The Lion King & Jungle Festival (30 juni t/m 22 september) biedt Disneyland Paris twee personen de kans om een unieke ervaring te beleven: een nacht middenin het Disneyland Park in een kamp dat geïnspireerd is op Indiase tenten!

Een unieke ervaring middenin de jungle

Tijdens dit spectaculaire avontuur zal de winnaar als één van de eersten meekijken achter de schermen van de nieuwe shows The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Jungle Book Jive, om vervolgens alle andere verrassingen van dit nieuwe seizoen te ontdekken en te genieten van een exotische maaltijd bereid door chefs uit Disneyland Paris.

Bij zonsondergang verzamelen de ontdekkingsreizigers zich rond het kampvuur en ontmoeten zij Mickey & Minnie en hun vrienden. Daarna overnachten zij op de glamping die middenin de jungle van Adventureland wordt opgebouwd.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op deze unieke ervaring, gaan deelnemers tussen 28 mei en 10 juni naar deze website en beantwoorden de vraag in maximaal 280 tekens. De winnaar* wordt op 14 juni geselecteerd door een jury van vertegenwoordigers van Disneyland Paris en wordt op 19 en 20 juni verwelkomd in Disneyland Paris. 

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de volgende landen (slechts 1 winnaar, voor 2 volwassenen): Grootstedelijk Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.
Bekijk
hier het reglement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.