unnamed (3)Zoals ik eerder schreef mochten wij vier artikelen testen. Ook stelde ik de vraag wat jullie dachten dat wij mochten testen. Ik ben benieuwd wie dit goed heeft!
Het eerste artikel wat wij gaan testen is het Beco Sealife badkpak fuchsia.

Het leuke badpak in fuchsia kleur met Sealife print biedt bescherming tegen UV-stralingen. Dit is een zeer groot voordeel, immers hoef je de zone waar de badpak zit niet meer in de smeren met zonnebrandcrème. De huid dat bloot is, of net iets overloopt moet natuurlijk wel ingesmeerd worden. Alleen op deze manier wordt je kind goed beschermd tegen verbranding door de zon en kan je kind lekker spelen en zwemmen terwijl het goed beschermd is.
logo
Het badpakje heeft een hip motief, mijn dochtertje ziet er een vissen/mensen hoofd in. Het is gemaakt van 80% polyamide en 20% elasthaan.

Het badpak gaat makkelijk aan en uit en heeft een fijne pascomfort. Het is ietsje te groot voor mijn dochter maar daar heeft ze geen last van. Eigenlijk best prettig want zo kan ze de zomer er makkelijk mee vooruit en wellicht zelfs de zwemlessen na de SAMSUNG CAMERA PICTURESzomervakantie ook nog.
Mijn dochtertje is helemaal verliefd op de kleuren en de printjes. Het is dat het zwembad net iets leuker en aangenamer is met de temperatuur van 35 graden buiten dan de spiegel in de benauwde slaapkamer boven, anders stond ze de hele dag te pronken voor de spiegel. Ook een fijne bijeenkomst: mijn intussen 5 jarige dochter kan het badpak zelfstandig aan en uit doen, alleen de bandjes zijn dan iets verdraaid. Maar hey? Ik vind het al een hele prestatie dat ze het zelf kan!

Kenmerken Beco Sealife badpak fuchsia:

  • gemaakt van 80% polyamide en 20% elasthaan
  • uv-beschermingsfactor 50 + (SPF 50+ – zeer hoge beschermingsfactor)
  • verkrijgbaar van maat 80 tot en met 128

Naast deze Beco Sealife badpak fuchsia kun je bij LittleCool terecht voor een uitgebreid assortiment van Beco.

SAMSUNG CAMERA PICTURESOver Beco:

Het merk Beco is bekend van de vele artikelen voor in en om het water. Duikbrillen, zwemkleding, waterschoentjes, zwembandjes en nog veel meer.

wastips:

Na gebruik goed uitwassen met handwarm water, niet uitwringen, maar nat ophangen. Badkleding niet in de wasmachine wassen en/of drogen in de droogtrommel. Badkleding niet vochtig opruimen.
Bij gebruik van Chloor, zonnebrandcrème of zeewater de badkleding zo snel mogelijk uit spoelen om verkleuring te voorkomen.
extra: glijbanen of ruwe oppervlakten zoals stenen kunnen zwemkleding beschadigen.

Het badpak is hier in maat 80 tot en met maat 128 te bestellen voor slechts €24,90

/Miranda Young

2 thoughts on “LittleCool.com Beco Sealife badpak fuchsia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.