collage-2015-07-06Stoepkrijten vinden de kinderen maar wat te leuk. Het liefst krijten ze alles onder. Van stoep, tot muur en van schutting tot (jawel) de fietsen! Niks was veilig bij ze. Een paar keer samen oefenen en ze begonnen het stoepkrijt te zien, waar het voor bedoeld was: Kunstwerkjes maken op de stoep (en op straat). Tijd voor een nieuw kunstje.

SES verkoopt ook stoepkrijt in sprayvorm, SAMSUNG CAMERA PICTURESzo wordt het nog gemakkelijker om een afbeelding op straat of de stoep te zetten. Wij ontvingen het pakket met de gele chalkspray (zoals u op de foto’s kunt zien). In het pakket zit een flacon met spray, een sproeier en 2 stencils. De overtollige vormpjes dien je zelf uit de stencils te drukken en de sproeier op de flacon met spray te plaatsen. Daarna ben je gelijk klaar om aan het werk te gaan. Uiteraard krijg ik niet de kans om de sprayen maar willen de kinderen gelijk aan de slag. Enthousiast als ze zijn sprayen ze en sprayen ze tot de hele flacon leeg is. Ook het nichtje wat even langs kwam en helemaal enthousiast. Ze zijn zo fanatiek aan het sprayen dat al snel de handen en kleding onder zitten. Met een vochtige doek is dit makkelijk verwijderbaar. De handjes zijn ook snel schoon onder de kraan. En de creaties die laten we mooi zitten tot een komende regenbui, we vinden het namelijk veel te mooi om ze weg te bezemen. Bovendien doen ze niemand kwaad.

SESSpray Chalk spuitkrijt geel
Met deze Spray Chalk en bijgevoegde stencils kun je een paard en een hond maken of een eigen creatie maken op het trottoir. De spuitkrijt is afwasbaar met water en bezem. Ook in de winter kun je creatief aan de slag met onze spuitkrijt. Maak een sneeuwpop met gekleurde details of kleur je 812689sneeuwballen! Met jouw inspiratie en de producten van SES maak je de mooiste creaties.

Inhoud: Spray Chalk geel in flesje met dop (200 ml), spuitkop, stencils met paard en hond.
- Inclusief 2 stencils (paard en hond)
- Stencils zijn aan beide kanten gecoat
- Verstelbare sproeier om perfect te spuiten
- Afwasbaar met water en bezem
- 200 ml Spray Chalk
SAMSUNG CAMERA PICTURESDe SES Spray Chalk is bij Vivolanda in het geel verkrijgbaar en bij Lobbes zijn ze in het geelroze en blauw verkrijgbaar
/Miranda Young

4 gedachten over “Ses krijtspray met sjablonen

    1. De kinderen hebben er ruim een uur mee gespeeld en toen was de flacon ook echt leeg. Ze hebben wel vrij dik gesprayd, nu een week en meerdere regenbuien later kunnen we de kunstwerkjes nog bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.