Vanaf 24 juni is de collectie Bananas&Bananas verkrijgbaar bij HEMA! Onder grote belangstelling van pers en publiek vond afgelopen woensdag de feestelijke introductie plaats in het HEMA filiaal in Amstelveen. Tijdens de gezellige modeshow liepen er 25 kinderen mee in de vrolijke, kleurrijke dessins die zo kenmerkend zijn voor de kinderkledinglijn van Yolanthe. De modeshow werd afgesloten door Yolanthe die verrast werd met een bloemetje door zoontje Xess Xava.

De gehele collectie, bestaande uit leggings, korte broeken, jurkjes, t-shirts, maar ook accessoires zoals haarbanden, kwam voorbij op de catwalk. Yolanthe kondigde aan dat er al hard gewerkt wordt aan een tweede collectie voor het najaar waar o.a. hoodies in komen.

Yolanthe vertelde dat Xess Xava de grote inspiratiebron is voor haar kinderkledinglijn. Op zoek naar de allerleukste kleding voor hem is ze zelf gaan ontwerpen. De naam Bananas&Bananas is ontstaan omdat Xess Xava dol is op bananen. Hij houdt ook heel erg van dieren, vandaar de verschillende dierenprints op de kleding. Gecombineerd met sprekende kleuren is de collectie een vrolijk geheel geworden.

Over Bananas&Bananas

Yolanthe lanceerde haar nieuwe kinderkledinglijn begin dit jaar en was voorheen alleen verkrijgbaar in haar (web)shop XaXa Boutique. Bananas&Bananas staat inmiddels bekend om de bijzondere printjes, vrolijke designs en is speciaal ontworpen voor kinderen, vanuit het oogpunt van een liefhebbende moeder: “Let’s love our little ones a little bit more, before they’re not so little anymore” luidt de quote die de gedachte achter de kledinglijn samenvat. Speciaal voor HEMA ontwierp Yolanthe een nieuwe Bananas&Bananas collectie. Gecombineerd met sprekende kleuren is de collectie een vrolijk geheel geworden. Je kunt de collectie vanaf 24 juni hier bekijken en bestellen, of in geselecteerde HEMA winkels gaan shoppen!

De collectie is exclusief en in limited edition verkrijgbaar in geselecteerde HEMA winkels, door heel Nederland en online, in de maten 74/80 t/m 122/128. De prijzen variëren van €4,- tot €13,-.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.