Onderweg naar de vakantiebestemming kan je je best vervelen, of je nu per auto of met het vliegtuig reist. Een filmpje kijken of een spelletje op je telefoon doen is leuk maar afwisseling doet de tijd sneller gaan. Tal van mogelijkheden zijn er, kleine spelletjes die gemakkelijk kunnen worden meegenomen en speelgoed dat heel geschikt is om mee buiten te spelen. Vaak zijn reisspellen zo gemaakt dat de stukken niet zomaar van het speelbord glijden. Begin hier alvast met de voorbereiding van je reis!

Dobble (Beach)

Dobble is een geweldig leuk kaartspelletje voor jong en oud. Bij dit snelle kaartspel gaan spelers tegelijkertijd op zoek naar 1 gelijk symbool op twee verschillende kaarten. Snelheid, observatie en reflexen zijn van groot belang om dit spel te winnen! Dobble Beach is een variant van Dobble, maar dan met een zomerse twist! Deze Beach versie is volledig waterproof en voorzien van een strandtasje, dus ideaal om mee nemen voor tijdens de vakantie!

Meer informatie vind je hier.

GlitterZtringz

Maak oneindig veel figuren met deze rainbow rope. Het touw is overal makkelijk mee naar toe te nemen en garandeert je van uren speelplezier samen met je vrienden of alleen.

Meer informatie vind je hier.

Jungle Speed (Beach)

Een slim spel voor snelle handen! Bij het kaartspel Jungle Speed probeer je zo snel mogelijk al je speelkaarten kwijt te raken. Dit kun je doen door als eerste de totem te grijpen als de vorm van een figuur op jouw kaart overeenkomt met de vorm op de kaart van een tegenspeler. Maar let op, want sommige figuren lijken wel hetzelfde, maar zijn het niet! Concentratie en snelheid zijn erg belangrijk. En dat is nog niet alles: speciale kaarten maken het nog net iets ingewikkelder voor nog meer hilariteit in het spel! Van Jungle Speed is ook een Beach versie beschikbaar, deze is waterproof en bevat een strandtasje om het spel makkelijk mee op reis te
kunnen nemen.

Meer informatie vind je hier.

Phlat Ball Swirl

De Phlat Ball Swirl heeft een vernieuwde look. Deze disc transformeert midden in de lucht in een bal! Buiten spelen was nog nooit zó leuk! Deze bal is naast een bal ook een disc. Met behulp van krachtige zuignappen kun je de bal ineendrukken en zo
de bal plat maken als een disc, of voor onderweg. Geef je de bal een paar seconden de ruimte, dan plopt hij vanzelf weer open tot een bal! Tijdens het werpen van de Phlat Ball wordt er druk naar buiten geoefend, waardoor de zuignappen uit elkaar gaan en je een disc weg kan werpen, terwijl de ander een bal vangt! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie vind je hier.

EZ-Grip Ball

Dit grappige balletje heeft een enorm stuitervermogen! De E-Z grip is ideaal om indrukwekkende vangballen te scoren in grote open ruimtes. Het elastische buitenste web verbetert de grip en de opblaasbare binnenbal zorgt voor geweldige stuiten in elk balspel! De E-Z Grip Ball is specifiek ontwikkeld om lekker te stuiteren en om toch makkelijk te vangen en te gooien te zijn. De grip aan de buitenkant speciaal ontworpen voor optimale grip. De binnenkant bevat een opblaasbare
bal voor het stuitereffect.

Meer informatie vind je hier.

Zoomball Hydro

Wees snel en schiet de bal terug naar je tegenstander, want anders spat de Zoomball Hydro uit elkaar en word je nat! Hou de ene set van handvatten vast, terwijl jouw tegenstander de andere kant vasthoudt. Spreid je armen met kracht open en snel en zie hoe de Zoom Ball naar je tegenstander schiet! Maar verwacht maar dat de bal weer terugkomt, want de Hydro Zoomball heeft een timer waardoor de ballon
in de bal uit elkaar spat en degene die het dichtstbij is helemaal nat wordt!

Meer informatie vind je hier.

Biggen

Biggen is een populair geluksspelletje. Je gooit met twee varkentjes, de manier waarop ze op tafel landen bepaalt het aantal te winnen punten. Je mag proberen de uitkomst van de andere spelers te voorspellen. Lukt het je juist te raden? Dan verdien je extra punten zo niet, verlies je punten. Wie als eerste 100 punten bij elkaar
gooit wint. Maar pas op: je hoeft maar een verkeerde worp te gooien en je mag van voor af aan beginnen…Van Biggen is ook een opblaasbare XL-variant verkrijgbaar, leuk voor in de tuin, op het strand of in het water en een travelversie die makkelijk mee te nemen is in je tas of koffer!

Meer informatie vind je hier.

SkippyDance

SkippyDance is het oude elastieken, maar dan veel cooler. Het gaat nu om coole muziek, dance, coole moves en vloggen. Dus maak de coolste dans moves op je lievelingsmuziek en deel je video op social media! Ga naar de SkippyDance_Academy voor heel veel nieuwe Skippy Steps!

Meer informatie vind je hier.

De NERF Fortnite AR-L

De Nerf Fortnite AR-L blaster is geïnspireerd op de blaster die wordt gebruikt in Fortnite; hij heeft dezelfde look en kleuren als de blaster in de populaire videogame! Speel Fortnite in het echt met deze gemotoriseerde Nerf Elite dartblaster. Schakel de motor in met de versnellingsknop en haal de trekker over om 1 dart te schieten. De
blaster wordt geleverd met een clip voor 10 darts en 20 officiële Nerf Fortnite Elite darts, voldoende om de clip helemaal te laden en 10 reservedarts om te herladen. Klap de 2 vizieren aan de bovenkant van de blaster omhoog om nauwkeurig te mikken. Officiële Nerf darts zijn ontworpen voor afstand, getest en goedgekeurd
voor uitstekende prestaties en kwaliteit, en gemaakt van schuimrubber met flexibele, holle punten. Speel zowel binnen als buiten Fortnite met deze gemotoriseerde Nerf Elite Fortnite dartblaster! Werkt op batterijen; niet inbegrepen.

Meer informatie vind je hier.

De NERF Fortnite Waterblaster RL

De Fortnite RL waterblaster is geïnspireerd op de blaster die je gebruikt in Fortnite; hij heeft dezelfde look en kleuren als de blaster uit de populaire videogame! Speel Fortnite nu ook buiten en doorweek je tegenstanders met deze blaster met een stortvloed aan water! Deze Nerf Super Soaker-waterblaster kan 200 milliliter water
bevatten. Hij is eenvoudig te vullen en eenvoudig te gebruiken. Steek de voorkant in het water en trek de hendel naar achter om de tank te vullen. Druk de hendel vervolgens in om je tegenstanders met water te bestoken. Raak je tegenstanders met een krachtige straal water uit de Nerf Super Soaker Fortnite RL waterblaster!

Meer informatie vind je hier.

Vakantielanden weetjes kwartet

Met het Vakantielanden Weetjes Kwartet leer je alles over de verschillende landen in de Europa. Kwartetten, het leukste kaartspel voor kinderen waarbij steeds vier kaarten bij elkaar gezocht worden. ‘Kwartet’!

Meer informatie vind je hier.

Sport weetjes kwartet

Waar komt de rare puntentelling bij tennis vandaan? Welke Nederlandse wielrenners wonnen de Tour de France? Je komt er achter met het Sport Weetjeskwartet, het leukste kaartspel voor de hele familie.

Meer informatie vind je hier.

Jonge dieren memory®

Jonge dieren memory® in handig reisformaat! Leg de kaartjes met de beeldzijde naar beneden en alle spelers proberen (om de beurt) zoveel mogelijk 2 dezelfde jonge dieren bij elkaar te zoeken! memory® van Ravensburger is al meer dan 50 jaar het meest geliefde eerste spel dat een kind met andere spelen kan… en hoe! Meestal winnen kinderen gemakkelijk van volwassenen. Daarnaast oefent het kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden zoals concentratie en uithoudingsvermogen.

Meer informatie vind je hier.

Wie heeft het gedaan?

Wie heeft de magische ring gestolen? Kijk goed naar de aanwijzingen van de dieren – en vind de dief voor het spookuur! Het spannende ontdek- en reactiespel van Ravensburger in reisformaat.

Meer informatie vind je hier.

Familie Poen

Een poenig kaartspel in handig reisformaat. De familie Poen nodigt jullie uit om mee te spelen. Wie met geluk en tactiek als eerste z’n kaarten kwijtraakt wint veel geld! De kassa rinkelt, want de verliezers betalen.

Meer informatie vind je hier.

Levend Stratego

Een spannend spel om buiten te spelen met twee teams! Wordt een rang uit het Stratego spel en verover de vlag van je tegenstander! Levend Stratego speel je buiten met een grote groep spelers op een groot terrein waar gerend kan worden. Het kan eventueel al met vier spelers en een spelleider, maar een grotere groep is spannender. Iedere speler krijgt een speelkaart en wordt hiermee een rang uit het klassieke Stratego spel. De spelers moeten de vlag te pakken zien te krijgen zonder aangetikt te worden. Een speler die wordt aangetikt moet zijn kaart laten zien. Als hij het duel wint mag hij verder op jacht naar de vlag. Het team dat er als eerst in slaagt om de vijandelijke vlag bij de teamleider te brengen, is de winnaar! Levend Stratego kan je met 2 teams spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Mens Erger Je Niet Reisspel

Oergezellig familiespel! Breng als eerst de pionnen naar de thuisbasis en win. Maar pas op, want voor je het weet gooit iemand je van het bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in een handig koffertje en neem je overal gemakkelijk mee naartoe! Mens Erger Je Niet Reisspel kan je met 2 tot 4 spelers spelen en is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Pim Pam Pet Reisspel

Het bekende vraag- en antwoordspel voor de hele familie! Win zoveel mogelijk kaartjes door het snelst de vragen te beantwoorden. De draaischijf geeft aan met welke letter het antwoord moet beginnen. Het Pim Pam Pet reisspel is compact en neem je overal gemakkelijk mee naartoe! Pim Pam Pet Reisspel kan je met 2 tot 6 spelers spelen en is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Pisa Reisspel

Laat de toeristen niet vallen! Pisa is een spannend evenwichtsspel. Degene die als eerste al zijn toeristen op de toren heeft gezet wint. Maar pas op, de toren wiebelt! Het Pisa reisspel is compact en neem je overal gemakkelijk mee naartoe! Pisa Reisspel kan je met 2 tot 4 spelers spelen en is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Barbie Dreamtopia Unicorn

Beleef magische avonturen met de Barbie Dreamtopia Unicorn!  Borstel de haren van de eenhoorn en er worden vier verschillende geluidjes en lichtjes geactiveerd. Dit is ook mogelijk door op het knopje te drukken. Ideaal voor Barbie fans van 3 jaar en ouder.

Meer informatie vind je hier.

Slimme Moves RockIt

De Fisher-Price Leerplezier Slimme Moves RockIt en Spark staan te popelen om samen met je kindje te spelen en leren! Dit schattige tweetal reageert op elkaar en op je kindje met interactieve lichtjes, liedjes, geluidjes en zinnetjes over het alfabet, kleuren, tellen en meer. Kleintjes vinden het leuk om met deze twee vriendjes te spelen en te zien hoe ze op elkaar (en op kinderen) reageren met vrolijke lichtjes en coole bewegingen. Vorig jaar verkozen tot speelgoed van het jaar!

Meer informatie vind je hier.

Little People Racebaan

Met een hoogte van meer dan 90 cm is de Fisher-Price Little People Racebaan de grootste Wheelies-racebaan ooit. Deze baanset, met twee laadzones (vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook meespelen), drie verschillende banen, coole racegeluiden en zinnetjes en denkbeeldige stops onderweg, biedt geweldig raceplezier voor peuters om op ontdekking uit te gaan en te delen.

Meer informatie vind je hier.

La Cucaracha

Het leukste loop- en draaispel met een kakkerlak, in handig reisformaat! Hongerig flitst de kakkerlak door de keuken. Door slim aan het bestek te draaien, komt hij snel bij de lekkernijen. Maar kijk uit, als de kok komt is het meteen voorbij!

Meer informatie vind je hier.

Tactic King of the Hill

De aanval begint! Daag iedereen uit voor een pittig gevecht. Bouw een kasteel en gooi de koning en zijn handlangers en met de twee ballen uit! Beschadig het kasteel niet, want dat kost punten. De vijandige koning moet je wel uitschakelen, anders scoor je helemaal niet. Met King of the Hill ben je een spannend kwartiertje lekker buiten! En daarna wil je natuurlijk nog een potje.

Meer informatie vind je hier.

Tactic Speurtocht

Verras de kinderen met een speurtocht. Een spannende speurtocht vinden alle kinderen leuk! Dol enthousiast rennen ze weg om te zoeken naar de schat, die met behulp van het materiaal uit het spel is gemaakt. Een zoektocht naar schatten maken was nog nooit zo eenvoudig. Met duidelijke stap voor stap instructies ontwerp je een spannende speurtocht voor binnen of buiten. Zes uitwisbare bordjes leiden de piraten bordje voor bordje naar de schat. Op de bordjes geeft een volwassense aan waar de piraten naar moeten zoeken.

Meer informatie vind je hier.

Tactic Mölkky

Zet de kegels in formatie en gooi de Mölkky werpstok. Om het spel te winnen moeten precies 50 punten gescoord worden – bij meer dan 50 punten loopt de score terug naar 25. Het ingenieuze puntensysteem vereist tactisch spel. Een internationale sensatie.

Meer informatie vind je hier.

Tactic XL Tower Playset

Wie heeft een vaste hand en stalen zenuwen? Tower is een spannende versie voor buiten van het klassieke torenbouw familiespel! Om de beurt mogen de spelers een houten uit het midden van de toren pakken en deze bovenop de toren stapelen. Maar pas op dat de toren niet omvalt want dan is het spel over! De speler die het één na laatste blokje heeft verwijderd voordat de toren omvalt heeft gewonnen.

Meer informatie vind je hier.

Down The Rabbit Hole

Meneer Vos, Meneer Das en de Familie Konijn zijn allemaal op zoek naar een nieuwe woonst. Maar met zoveel dieren die onder de grond leven in het bos, moeten ze opletten om niet op de verkeerde plaats te graven. Zorg ervoor dat elk dier een hol heeft met een eigen uitgang. Zie jij al licht aan het einde van de tunnel? “Down the Rabbit Hole” is een superleuk puzzelspel met 48 opdrachten en magnetische puzzelstukken. Ideaal om mee te nemen op je eigen fantastische reis.

Meer informatie vind je hier.

Coral Reef

Plaats de 4 puzzelstukken op het spelbord zodat alleen de dieren uit de opdracht zichtbaar blijven. Een klassiek “Hide & Seek” concept met een nieuw thema en 48 eenvoudigere opdrachten, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Atlantis Escape

Kan jij vluchten van Atlantis voordat deze mythische stad voor eeuwig onderwater verdwijnt? Zoek de kortste weg van bij de hoogste toren tot aan de haven, waar een schip op jou ligt te wachten om je in veiligheid te brengen. Hoeveel treden nog voor je er bent? Zal je er nog op tijd geraken? “Atlantis Escape” is een compact puzzelspel met 60 3D-opdrachten, handig om overal mee te nemen.

Meer informatie vind je hier.

Colour Catch

Help de dieren hun avondmaal te vangen. Plaats alle puzzelstukken op het spelbord, zodat de kikkers en salamanders dezelfde kleur krijgen als in de opdracht. Maar kijk uit! De dieren zijn transparant en veranderen van kleur, naargelang de ondergrond waarop ze geplaatst worden.

Meer informatie vind je hier.

 

Mega Bubbles

Bellen blazen in niet meer wat het geweest is. Met de handige tool en super sterk zeepsop maak jij heel eenvoudig mega grote bellen. Hoe groot kun jij ze maken? Houd de stokjes bij elkaar en doop het touw in het sop. Haal het er weer uit en doe voorzichtig de stokjes iets uit elkaar. Nu ontstaat er een bel, loop zachtjes achteruit en zie hoe de bel steeds groter wordt. Als je hem groot genoeg vindt, breng je de stokjes weer naar elkaar toe. De mega bel gaat nu zweven. Kijk hoe ver die vliegt! Blaas zacht en kort tegen de grote bel (klein pufje). Zo kan er in deze grote bel een klein belletje ontstaan.

Meer informatie vind je hier.

Slime battle blaster

De droom van ieder kind: een slijmgevecht! Met de Slime battle blaster schiet je je slijm meer dan 10 meter ver! Je vult het slijmpistool eenvoudig met het bijgeleverde glibberige groene slijm, genoeg voor meer dan 75 schoten. Iedereen klaar? Vuren maar! Dit slijm is veilig en goed uitwasbaar. Navullingen beschikbaar in fluor groen (02273) en neon oranje (02274).

Meer informatie vind je hier.

Schep & Leer IJscokar

Word de beste ijsverkoper met deze Schep & Leer IJscokar! De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak de bestellingen voor de dieren klaar. Of speel grappige spelletjes en leer tellen, kleuren, smaakjes en nog meer! Met vier vrolijke melodietjes en zes gezongen liedjes. Gebruik je fantasie en maak de lekkerste ijscreaties, mmm verrukkelijk!

Meer informatie vind je hier.

Vormenpret Picknickset

Met deze picknickset wordt elke picknick een feestje! De kleurrijke vormgeving, vele accessoires en lieve stem stimuleren het spelen van rollenspellen. Plaats de vormpjes in de juiste opening tijdens drie verschillende speelstanden om vormen, etenswaren en kleuren te ontdekken.

Meer informatie vind je hier.

Kidizoom Action Cam

Met de VTech Kidizoom Action Cam, een compacte en multifunctionele camera, maak je video’s en foto’s met super veel gafe bewerkingen en effecten. Maak te gekke selfies door de lens van de camera 180° te draaien! Speel 3 stoere spellen, maak stop motion filmpjes en gebruik de camera zelfs onderwater met de waterdichte behuizing. Je kan de multifunctionele camera ook bevestigen op je fiets of skateboard, zodat je alle spannende avonturen vast kan leggen, waar je ook bent! Inclusief 8 accessoires.

Meer informatie vind je hier.

Sport & Scoor Speelplaats

Scoor punten, leer tellen, maak kennis met vormen en nog veel meer! De sensors herkennen elk punt dat gescoord wordt, zowel in de basket als in het doel. Kijk naar de grappige animaties op het scherm, luister naar de vrolijke reacties en word de ster van het veld! Kom op! Pak een bal en scoren maar!

Meer informatie vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Little brother and sister sitting in the back of a car from Shutterstock/SmartPhotoLab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.