image

Zodra je de site opent van Bob en Belle, straalt de vrolijkheid je al tegemoet. Dit komt door het gebruik van kleur, maar ook door alle mooie spulletjes die er op staan.
Alles is handig onderverdeeld in categorieën, waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt. Bob en Belle is een webwinkel met “trendy accessoires voor hippe kids”.image

Mijn kleuterdochter kreeg deze schattige portemonnee van Bob en Belle om uit te testen. Het is van stevig materiaal en groot genoeg voor geld en bijvoorbeeld een boodschappenbriefje. (en stiekem vind ik het eigenlijk ook een handig klein make-up tasje)

De portemonnee is van Gorjuss, waar een hele lijn van op de site staat. (Dit is een lijn met prachtige tekeningen van dromerige meisjes, die altijd herkenbaar zijn aan de gestreepte sokjes). Er zijn prachtige tassen en portemonnees, maar ook beauty cases en hoesjes voor een telefoon of Ipad.

imageWat is er nou leuker voor een kind dan dat het mee mag boodschappen doen en deze zelf mag afrekenen? Nou… dat het kind een leuke, schattige portemonnee mee heeft waar het geld in zit! Mijn kleuterdochter was helemaal trots. Het boodschappenbriefje haalde ze bij de ingang uit de portemonnee en samen lazen we wat er op stond. En daarna mocht zij afrekenen. Ze voelde zich helemaal een grote meid.

Bob en Belle heeft nog veel moois in de webwinkel, zoals heel veel gave schoolspullen als pennendoosjes, etuis, schooltassen, maar ook drinkbekers en broodtrommels.  Voor meiden en jongens!

Wat denk je van de super gave badcapes, je zie op de afbeelding een voorbeeld? Handig voor na het douchen of zwemmen en eigenlijk onmisbaar in de zomer.image

Nieuw op de site zijn de leuke horloges. Het zijn educatieve horloges. De uren minuten en seconden worden heel duidelijk afgebeeld, ook zit er een handig boekje bij voor ouders, waarmee je je kind het klokkijken op een eenvoudige manier kan aanleren. (en handig: ze zijn waterbestendig)

image

Kortom; bij Bob en Belle ben je aan het juiste adres voor allerlei leuk en handigs voor je kids! (ook handig voor als je een leuk cadeau zoekt)

/Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.