kyra1Kyra Buil van ByKyra is ontwerpster en heeft een hele collectie meisjeskleding ontworpen. De collectie is geschikt voor meisjes van twee tot negen jaar en zit vol leuke details, maar daarover later meer. De kleding is ontworpen om in te kunnen spelen en tegelijkertijd te kunnen stralen. Haar motto luidt: ‘Show your sunny side!’. Ook is er rekening mee gehouden dat de meisjes zichzelf aan kunnen kleden en dat is erg prettig als je drie dochters binnen deze leeftijdscategorie hebt.

kyra2ByKyra heeft onze drie dochtertjes in het zonnetje gezet en stuurde ons drie zonnige pakketjes met meisjeskleding. De peuter vond in haar pakje een grijs met groen rokje (skirt Kaketoe). Het rokje is van soepele stof, verstelbaar aan de rugzijde, heeft een kontzak en drie sierknoopjes. Haar dunne, groene truitje (top Scarlet) heeft lange boorden en een mooie roze strik als brôche. De kleuter is helemaal in de wolken met haar soepele grijze jurk (dress Kaketoe) met groene kraag en lange mouwen. Op haar schouders zitten twee functionele knoopjes, ze heeft gekleurde armboorden en een groene, roze brôche. Tenslotte vind de schoolmeid een donkerblauw asymetrisch rokje (skirt flying parrots) en Top Scarlet in haar pakje. Het rokje is verstelbaar in de rug, afgezet met fuchsia en groene gehaakte band en is gemaakt van een soort joggingstof. De twee extra lagen stof geven ons smalle meisje meer heupen, aan de achterzijde lopen deze heupvleugels asymetrisch weg. Alledrie kregen ze er donkerblauwe kniekousen (socks cool Lori) met zilver en fuchsia hakken & tenen in hun maat bij.

Een dag later, op zondag, gaan we na het rolschaatsen op visite met drie matching dochters, nog nooit vertoond. Ieder is op zijn eigen wijze gekleed en voelt zichkyra3 prettig. Het is de eerste mooie Lentedag en misschien vertroebeld dat ons beeld, maar wat zijn ze prachtig! Ze spelen in de achtertuin, ze graven een gat in het zwarte zand en maken er een valkuil van. En jullie kennen het gezegde …. Ze voelen zich niet gehinderd door hun kleding. Ze willen alleen hun brôche af, misschien omdat juist die niet vies mag worden. Ik moet de neiging bedwingen het rokje van de schoolmeid recht te trekken. De kniekousen komen goed van pas bij het graven in de tuin, ze zakken niet af en zitten niet hinderlijk strak. De kleding is dun maar zit toch warm, dat komt later op de dag goed uit, als het zonnetje wat lager staat, maar wat stralen mijn meisjes. Thuisgekomen hoeven we gek genoeg alleen hun handjes en toet te wassen, de kleding lijkt nog helemaal schoon?!

Aan alle meisjesmoeders: neem een kijkje op de site van ByKyra, je vind daar gelijk haar webshop en laat ze stralen!

/Lmcmr

One thought on “ByKyra zet meisjes in het zonnetje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.