dsc_0515.jpgWij houden hier thuis wel van een beetje apart. En een shirt dat iedereen al heeft, dat past dus he-le-maal niet bij ons! Digitransfer verkoopt shirts die je zelf kunt ontwerpen, maar ook shirts met een bepaald thema, zo ook het thema Sinterklaas!

Bdsc_0462.jpgizar als ik kijk naar het maat-verschil van mijn twee mannetjes. Dante is echt groot voor zijn leeftijd…en Kian is best nog wel een mini. Ik vond het wel een geinig idee om de shirts naast elkaar te leggen, zodat jullie het verschil ook duidelijk kunnen zien.

dsc_0518.jpgDante is trots op zijn “Ik wil pepernoten” shirt en zou hem het liefst de hele week aantrekken. Ik ben een zeurpiet (kleding gaat na dragen in de was), dus helaas gaat dat niet gebeuren. Kian heeft nog niet zo door wat hij allemaal draagt natuurlijk, maar ik hoop dat hij later kan zeggen dat z’n moeder hem altijd leuk aangekleed heeft. Ik vond dit shirt echt superleuk, want mijn jongens hebben gewoon de allerbeste opa (en oma) die ze maar kunnen wensen!

Ga snel naar de themashop en bestel je eigen exemplaar! 

 

 

(Visited 145 times, 1 visits today)

One thought on “Coole shirts voor Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.