In de kleding van Spruit kunnen baby’s en peuters heerlijk rollen en kruipen. De kleding is zo comfortabel en zacht dat omkleden voor het middagdutje niet eens nodig is. Elk seizoen komen er nieuwe items beschikbaar die onderling super leuk met elkaar te mixen en matchen zijn.

De Spruit jongens gaan dit voorjaar buiten op ontdekking. Vrij bewegen, springen, vallen en weer opstaan gaat helemaal goed in de comfortabele kleding van Spruit.
De collectie bevat leuke T-shirts met stoere prints in kleuren als kobaltblauw, groen, koraal, indigo en grijs. Ook denim ontbreekt niet in de zomercollectie. Met de accentkleur knalgeel gaan we het voorjaar vrolijk en fris tegemoet.

De meisjes starten deze zomer in een sportieve outfit met een lieve uitstraling. Met vrolijke kleuren als roze, indigo en mint is de lente wel heel dichtbij. De sweaters en denim jasjes zijn voorzien van vrolijke en hippe patches van ijsjes en regenbogen. In de vlotte, comfortabele jurkjes en toffe broekjes (ook met patches) kunnen de kleine meisjes zorgeloos de wereld ontdekken.

Over Spruit
Spruit is een eigen kinderkledinglabel van winkelketen tuunte, speciaal voor de allerkleinsten. Tuunte heeft 38 kledingwinkels in Nederland en een webshop www.tuunte.nl. Tuunte betekent “tuintje met omheining”; een rustige groene plek met uitzicht op de wereld, jouw wereld!

One thought on “De zomer start vrolijk en comfortabel met de collectie van Spruit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.