fish1Wij zijn Anne en Maaike, beiden eigenaar van de webboutique: Fish on the Moon. We bieden je een bijzondere collectie baby- en kinderkleding, prachtige accessoires en perfecte kado’s voor een geboorte of verjaardag. Twee keer per jaar gaan we naar dé beurs in Parijs: Playtime, we speuren internet af en houden de bladen in de gaten, om nieuwe juweeltjes te vinden. Ons credo is: All the best from East to West, maar met een soft spot voor moois uit eigen land. Zoek je eigenheid, trends, super mooie materialen en geweldige prints? Dan ben je bij Fish on the Moon aan het goede adres. Volg ons blog en je blijft op de hoogte van alles wat ons bezig houdt. 

fish2Nora (5 jaar) en Sofia (3 jaar) zijn de dochters van Anne. Schatjes met een attitude. Ze hebben al echt een eigen smaak, herken je dat? Ga er maar aan staan. Hoe vaak vragen wij ons niet af of zij het mooi zullen vinden en of ze er lekker in kunnen spelen?!

Stijn (3 jaar) de zoon van Maaike. Is super lief en écht noise with dirt on it!. Dat zullen veel ‘jongens’ moeders herkennen. Daarom willen wij niet alleen super mooie spullen in de winkel, we willen ook producten die sterk zijn, eindeloos gewassen kunnen worden maar wel mooi blijven.

De vestigingsplaats van Fish on the Moon, de prachtige koekstad: Deventer. fish3

De dames willen niet alleen de foto’s van de merken laten zien. Wanneer je van één merk sets maakt is dat leuk. Geweldig zou het zijn wanneer je merken mixt, zo creëer je een eigen stijl. Anne en Maaike hopen je hierbij te helpen door hun foto’s. Mariska Cator helpt ze met alle foto’s, haar stijl past precies bij Fish on the Moon.

fish4Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwe collecties, secret sales, pop-up shop en ander interessants? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.