samm1Afgelopen zaterdag mocht ik samen met mijn zoontje naar Brandweerman Sam. Wat een feest was dat. Naast papa, zijn brandweermannen absoluut de grootste helden van mijn kleine peuter. Op de vraag wat wil je worden Lucas? wordt dan ook vaak volmondig brandweerman gezegd! Wij boffen dus maar dat wij deze vlammende familievoorstelling als eerste mochten bekijken in het nieuwe theater “de Stoep” in  Spijkenisse.

Bij de familievoorstelling mogen de kinderen verkleed als brandweerman Sam komen. En hoe groot brandweerman fan mijn kleine peuter ook is, verkleden is op dit moment niet zo zijn ding. Gelukkig kregen alle kinderen bij ontvangst een rood licht stokje om mee te zwaaien tijdens de voorstelling en dat is natuurlijk altijd leuk! Zo is het thema brandweer toch weer een stukje dichterbij!

samm2De voorstelling was interactief en spectaculair voor alle kinderen. In de theatershow is 1 gast personage te zien en daarnaast komen alle personages overeen met die uit de televisieserie met eveneens dezelfde stemmen.. De echte jupiter brandweerauto met zwaailichten  kon er zelfs niet aan ontbreken en was voor mijn kleine peuter het hoogtepunt van de show. Want de auto kon zelfs rijden over het podium!

Piekepolder op Stelten
Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin. Het normaal zo rustige dorpje Piekepolder is druk bezig met de voorbereidingen voor een groot festival. Commandant Staal heeft een bijzondere gast uitgenodigd en het belooft een groot feest te worden. Maar plots gebeuren er vreemde dingen en binnen de kortste keren staat heel Piekepolder op stelten. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt. Zou hij het festival nog op tijd kunnen redden?

Na afloop was er ook de mogelijkheid om met de hele cast op de foto te gaan! Maar als dat te spannend was kon er ook gewoon gezwaaid worden. Ook hebben we nog genoten van een mooiesamm3 limonadefontein en er was snoep in overvloed.

We hebben na afloop ook nog even genoten van een mooie limonadefontein en er was tevens genoeg snoep voor de kinderen aanwezig. Al met al een top dag met een gouden randje!

/Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.