mamalief11: Wie ben je?
Ik ben Linda, in september 2011 getrouwd en nu mama van een koningskoppel. Een dochter van tweeëneenhalf en een zoon van net een jaar. Momenteel ga ik door het leven als thuiswerkende mama. Vier dagen per week vang ik namelijk als gastouder kinderen op. Ideaal want zo kan ik er zijn voor mijn eigen kinderen als de kinderen van een ander.

2: Waarom ben je begonnen met bloggen? Heeft jouw blog een speciale boodschap/gedachte?
In februari dit jaar ben ik begonnen met bloggen. Van andere mama’s kreeg ik te horen dat ik zo creatief was en veel wist over opvoeding en handige tips had. Op zich wel logisch, want ik heb Pedagogiek gestudeerd. Naast de mama’s uit de facebookgroep met kinderen in dezelfde leeftijd wou ik dit graag met meer mensen delen. Van een persoonlijke dagboek die ik bijhield voor de kinderen ben ik daarom overgestapt op een openbare blog.

Hierbij probeer ik me specifiek te richten op andere mama’s door verhalen uit het dagelijks leven te delen. Zowel positief als op momenten dat het tegenzit. Geen enkel leven is tenslotte perfect. Daarnaast probeer ik inhoudelijke en inspirerende artikelen  te delen waarbij ik me richt op de feestdagen, (creatieve) activiteiten en uitstapjes.

3: Welke blogs bezoek je zelf vaak?
Zelf lees ik graag de verhalen op Meisje-Eigenwijsje van Nicole en haar dochter. Ondanks dat haar dochter jonger is schrijft ze over herkenbare onderwerpen en is ze heerlijk menselijk. Ze deelt ook met enige regelmaat handige tips om betere foto’s te maken, en wie wil er nu geen mooie foto’s van haar kinderen?

De blog We rock that parents van Marije. Onlangs is ze op een nieuw domein begonnen, iets minder persoonlijk maar daarom niet minder. Ze deelt leuke en interessante blogjes met ideeën en tips die je zelf ook heel makkelijk thuis kan toepassen.

De artikelen van Webkim sla ik ook nooit over. Kim is een echte jongensmama met oudere kinderen die al naar de basisschool gaan. Ze heeft echt een berg aan creatieve ideeën en weet ze ook altijd te voorzien van mooie foto’s.

mamalief24: Ik speelde vroeger zelf vaak met….
Als klein meisje speelde ik vaak met Barbies. Mijn zusje en ik hadden samen een enorm poppenhuis. We hebben ook heel veel met duplo en lego gespeeld. Dan maakten we enorme dorpen die bij mij op de zolderkamer mochten blijven staan.

5: Op mijn nachtkastje ligt altijd….
Helaas heb ik momenteel geen nachtkastje meer. Die hebben we ingeruild voor een ledikant zodat onze zoon naast ons kan blijven slapen. Zo blijft de babykamer beschikbaar voor eventuele pleegkinderen. Naast mijn bed staat er regelmatig een flesje water, een wekker en in het eerste jaar dat we moeder waren het boek Oei ik Groei en een grote stapel met hydrofielen.

6: Als ik online winkel, dan doe ik dat meestal bij…en dan bestel ik…
Online shoppen doe ik vaak bij verschillende kleinere webshops naar gelang ik nodig heb. Het meest kom ik terug bij bol.com. Daar haal ik vaak boeken en tegenwoordig ook speelgoed.

7: Je kunt mij midden in de nacht wakker maken voor..
Een weekendje weg. Vroeger ging ik altijd vaak op reis. Nu met kinderen en werk is dat minder geworden. Reizen zit echter nog steeds in mijn bloed.

8: Mijn wens voor de toekomst is…
Heel lang van mijn kinderen te mogen genieten. Ik kijk nu al uit naar het moment dat onze dochter van de trap loopt in een mooie trouwjurk. En we zelf oma en opa mogen worden.

9: Waar kunnen we je online allemaal vinden?
Je kan mij vinden op Mamaliefde.nl, twitter, facebook, instagram en pinterest.

10: Mijn levensmotto is….
Live, Love, Learn and Play!

 

(Visited 74 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.