vest1Dat ik een mannen-gezin heb is geloof ik wel bekend! Enne, dat mijn kleine jongen dol is op stoere kleding, dat weten de vaste lezers inmiddels ook wel! Een webshop voor boys, echt helemaal voor boys, is stoere-jongenskleding.nl!

Zoonlief is niet zo dol op truien. Gewoonweg, omdat hij een trui niet zomaar uit kan trekken. Een vest is daarentegen wél helemaal zijn ding! Hij sprong dan ook een gat in de lucht toen het vest dat ik voor hem bestelde bij deze leuke shop binnenkwam! Eerlijk; hij gaat het het liefste gewoon in slapen! Zijn zomerjas in helemaal buiten beeld geraakt, want zijn vest is voor hem gewoon nu zijn jas, klaar!

vest2Het vest is lekker warm en zacht aan de binnenkant. De kleur (hij heeft de blauwe, zoals hiernaast) staat hem ook erg goed, zeker omdat hij knal-blauwe ogen heeft! Een opvallend vest, wat heel erg stoer staat! De kwaliteit is goed en de prijs die je betaald voor kleding bij stoere-jongenskleding.nl is m.i. heel erg schappelijk.

Ook voor nog meer mooie kleding kun je er prima terecht! Speciaal voor boys dus…ik vind het heerlijk! Shoppen kan hierrrr!

 

One thought on “Gave mode voor stoere boys!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.