elite1Kindermode ontwerpen is en blijft een uitdaging. Het is namelijk de bedoeling dat de ouders het er leuk uit vinden zien, maar nog belangrijker is, dat de kinderen het graag dragen. Ouders vinden hun eigen kinderen altijd het allermooiste en dat vinden ze bij Little Elite ook. Onderscheidende kleding, die niet iedereen draagt. Kleding waarin kinderen zich prettig voelen en waar ze zich ook soepel in kunnen bewegen. Hoewel de kleding exclusief is, is de kleding niet té opvallend of afwijkend.

elite2Little Elite is een Nederlands modemerk dat wordt ontworpen in de regio Amsterdam. Inspiratie voor de kinderkleding komt van de catwalks over de hele wereld. Modetrends voor volwassenen, worden vertaald naar exclusieve kinderkleding.

Little Elite vindt dat je kinderen niet vroeg genoeg met echte mode in aanraking kunt brengen. Tegenwoordig hoeft namelijk niet meer alles roze of blauw te zijn. Je krijgt met de exclusieve kinderkleding van Little Elite de mogelijkheid om je kind net zo te kleden, als jezelf.

elite4Momenteel is de exclusieve kinderkleding van Little Elite alleen nog online te bestellen in de eigen webshop. In de toekomst wordt dit uitgebreid met de verkoop in de betere kindermodezaken.

De levertijd van de kleding is 2 tot 5 werkdagen, tenzij anders aangegeven op de website. Betalen kan door middel van Ideal, Pay Pal, Credit Card of bankoverschrijving.

Indien u graag op de hoogte wilt blijven van al het elite5nieuws omtrent dit exclusieve kindermodemerk, dan kunt u Little Elite volgen op Facebook, InstagramPinterest en Google+.

Tevens kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief, die per mail aan u verstuurd wordt.

http://www.littleelite.nl

banner samenwerking

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.