Het kan geen toeval zijn. Dochterlief koopt net een kappop van haar eigen geld en we krijgen de nieuwe collectie Lalaloopsy poppen in de smiezen. Dit voorjaar brengt MGA Entertainment de Lalaloopsy Stretchy Hair, de Lalaloopsy Girls Crazy Hair en de Lalaloopsy Tinies uit. Wij werden verblijd met een Lalaloopsy Stretchy Hair.

lap1De doos is enorm en ik pak het de avond ervoor rustig uit. De pop zit vakkundig vastgemaakt in de doos en onze dochtertjes hebben niet bar veel geduld. Wat direct opvalt is het zware haar in vier strengen, twee roze en twee oranje. Door minimaal tien keer te pompen met de haarstrik (eerste even de witte knop dichtdraaien) is het haar tot driemaal de originele lengte op te rekken. Dat wil ik zien. Zoals op de foto’s is te zien, met de vier bijgeleverde haarclips, is dat gelukt! Deze gele en roze clips zijn geheel van plastic, het scharnier ook, dat slaat bij veelvuldig gebruik wit uit. De haarclips passen om het onuitgerekte haar maar zakken af wanneer het haar langer en dus dunner wordt, dan kan je het haar dubbel er in clippen. Het haar plakt bijna vergelijkbaar met die handjes van de kermis die je op deuren en ramen kunt

lap2gooien. Het is wel zaak de haren regelmatig af te nemen met een vochtig doekje, want stof en kruimels blijven wat plakken. Dat zal naar verloop wel minder worden. Doordat het haar plakt kan je er mooie rollen van maken. Ik vind zelf het rokje erg leuk, dat heb ik nog niet eerder gezien bij een Lalaloopsy.

lap3De volgende korte schooldag ligt de pop al klaar op de keukentafel. Kleuterzus is uit spelen, dus dat komt goed uit. Onze stylist wimpelt de uitleg af en gaat direct aan de gang. Ze maakt een ‘vlecht’ met twee haarstrengen en is content met het resultaat. Dat het haar langer kan worden heeft ze in tweede instantie in de gaten. Ze pompt wat en trekt. Ze houdt automatisch het hoofd goed vast en trekt dan per haarstreng. lap4Nu wordt de pop iets moeilijker hanteerbaar, maar daar weet ze wel raad mee. Het poppenlijf tussen haar benen. Ik geef haar de handleiding en ze ziet dat ze pijpenkrullen kan maken. Ook dat is een fluitje van een cent, al draait het haar in het begin nog wat snel terug in de originele staat. Dat vind de schoolmeid niet erg en ze draait het als een volleerde kappersleerling weer in model. Ik mocht geen foto’s maken, haar kapsels waren volgens de nieuwste mode uiterst geheim. We hopen dat de winnares een foto van haar gestylde kapsel met ons wil delen, want ….

WINNEN!
KiDDoWz mag van MGA Entertainment een van de lezers verblijden met een Lalaloopsy Stretchy Hair. Laat onder dit bericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam! We vinden het leuk om te lezen voor wie je meedoet en wat ze al heeft gestyled in haar leven.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

De Lalaloopsy Stretchy Hair is o.a. hier te koop en de adviesprijs bedraagt € 34.99.

/Lmcmr

54 thoughts on “LALALOOPSY STRETCHY HAIR™ [5+] (met winactie)

 1. Ik doe mee voor mijn 5 jarige dochter. Jaren lang liet ze de poppen liggen. Tot ineens dit jaar toen ze een echte babypop kreeg. Nu is ze er elke dag mee in de weer. Alleen blijven de speltjes en strikjes niet zo goed zitten in de paar plukjes haar van de babypop. Ze zou heel blij zijn met een pop met veel haar zoals deze! Echt super.

 2. ik doe mee voor mijn kleindochter, ze heeft nog geen lalaloopsy pop maar heeft haar barbie’s en pony’s al veel voorzien van etxtreme kapsels

 3. mijn kleindochter heeft barbie’s en pony’s, die hebben ook veel haar en doet niets liever dan ze te voorzien van mooie kapsels

 4. Voor mij dochtertje Linn (5 jaar)!! Ze is helemaal weg van deze lalaloopsy pop!
  Ze houdt zich nu vooral bezig met het stylen van haar barbies en my little pony’s.
  Deze pop zou ze helemaal te gek vinden! 🙂

 5. Ik doe mee voor mijn dochter Jessie van 3,5! Sinds een paar maanden is ze helemaal weg van Barbies, en vooral om lekker met de haren te frunniken. Dit zou dus geweldig zijn!

 6. Ik zou het zo leuk vinden voor ons Fytje
  Die is altijd met mijn haar bezig en ze maakt dan ook de wildste kapsels 😉
  Ik denk dat er een creatief kapstertje in haar schuilt

 7. Ik doe mee voor mijn dochter die bijna 5 word. Ze heeft ooit eens haar eigen haar gestyld met een schaar, gelukkig was dat een éénmalige actie! Maar dat ze van restylen houd is 1 ding wat zeker is.

 8. Ik doe mee voor mn dochter, Shayenne van 8 jaar! die verzameld lalaloopsys en deze heeft ze nog niet! Super leuk 🙂

 9. Waanzinnig !!!!!!!!!!!
  Is het een vogel , Is het een vliegtuig ,
  Nee dat is het niet , Het is een supermooie Lalaloopsy Pop
  Het is een MEGA ACTIE die ik op jullie pagina zie.
  Ben ik blij dat ik fan ben, want deze unieke kans wil ik niet missen voor mijn kleine meid.

  Gr Wendy

 10. mijn 4 jarige dochter kamt heel graag mijn haren en doet er veel speldjes in, dus denk dat ze dit wel heel erg leuk zal vinden.

 11. Super leuk
  Ik doe mee voor onze meid van bijna 4 jaar
  Ze wilt al een hele tijd een echte lalaloopsy
  Ze heeft momenteel 1000 barbies, waar ze de hele dag bezig mee is om de haren mooi te maken
  Ik ga het tweeten op twitter (@danavhvs)

 12. Mijn kleindochter Lisa uit Lelystad zou ik daar heel ergggggggggggggggg blij mee maken en haar jongere zusje Esme ook wel dus het komt zeker goed terecht bij deze jongedames., die er grote fan van zijn en het vaak als cadeau vragen

  suc6 en ik duim voor mijn kleindochters #

  Anton Hompe
  Almere

 13. Voor het dochtertje van mijn beste vriendin. Ze experimenteert met de poppen, barbies, mama en mij, maar kan het niet begrijpen dat mijn zoontje het maar niets vindt en dat ze bij hem niet aan zijn haar mag komen 😉

 14. Ik doe graag mee voor me buurmeisje ze wilt graag een pop met haar om stasrtjes te maken dus lijkt me leuk als deze voor der win zodat ze bij de pop staartjes kan maken in plaats van (proberen) bij mijn

 15. Ik doe graag mee voor onze kleindochter . Oma heeft de laatste tijd al genoeg knipjes en stiekjes in haar haren gehad , dus kan ze mooi verder oefenen 😉

 16. Voor mijn dochtertje van 4 jaar. Ze krijgt volgende maand een broertje en ze is super trots! Maar om haar te laten zien dat mama nog net zo veel van haar houdt ook als zij dadelijk mij moet delen lijkt het mij super om deze pop aan haar te geven. Iets wat speciaal voor haar is dat zij kan poppen als ik met de baby bezig ben.

 17. Mijn dochtertje is aan het sparen voor lang haar tot op haar billen, aangezien dat nog wel even kan duren, doe ik voor haar graag mee aan deze leuke actie!

 18. Voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki. Ze raken maar niet uitgekeken (op de filmpjes) en gepraat over de Lalaloopsy poppen en hun haren en wat je er allemaal mee kan doen!

 19. Ik doe graag mee voor mijn nichtje Rieke.In de hele grote hoop dat ze het stylen van haar eigen haar(lees; de helft weggeknipt met de keukenschaar,want het kriebelde)in het vervolg laat.Mag ze zich heerlijk uitleven op deze superschattige LalaLoopsy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.