ses1En het werd een mega bubble, maar eerst wat hieraan vooraf ging. We hebben van SES Creative een verpakking Mega Bubble ontvangen. Deze verpakking bevat een bakje, een flacon sop en twee stokken met touw en een loodje eraan. Op voorhand bedacht ik dit met een kind te testen. Ik was als de dood dat het bakje omver gelopen zou worden. Ook wist ik dat een flacon niet voldoende zou zijn als SES Creative zijn belofte na zou komen. Ze beloven namelijk dat het wel bellen van een meter doorsnee kunnen worden.

ses2Ik had mazzel, ons kleutertje ging spelen en het zonnetje schijnt. De schoolmeid kijkt blij verrast naar de verpakking en we lopen direct naar buiten. Op ons dakterras staat normaal erg veel wind, dit keer niet. Ik giet de helft van de flacon in het plastic bakje en geef haar de twee stokken. “Mama, wat nu?” Ik laat haar de strip op de achterzijde zien en ze laat het loodje in het sop zakken. Ze trekt de eerste maal de stokken niet uit elkaar, maar direct poging twee is het raak. Inmiddels probeert het peutertje ook haar slag te slaan en wordt het dringen bij het sopbakje. Prachtige ses3grote bellen ontstaan er, soms in de lucht word de grote bel plotseling meerdere kleinere bellen. We kijken onze ogen uit. Het sop is op, o jee! Ik probeer de halve flacon nog achter de hand te houden voor de kleuter, maar helaas een tranendal doet me besluiten de flacon af te geven. “Dit is alles, veel plezier ervan”. Gelukkig wonen we om de hoek van de gele winkel en zijn er voldoende navullingen te koop. Ik verwacht na het eerstvolgende buitje wel een bubbelbad op ons dakterras.

ses4SES Creative heeft een prijsvraag uitgeschreven. Ze vragen of je voor 16 juni 2015 eenmaal je mooiste luchtbel wil delen met een foto of video. Je kunt er een groot prijzenpakket mee winnen. Meer informatie lees je hier. SES Creative Mega Bubble is o.a. hier te koop. De prijs is circa 5,99 euro, een navulverpakking sop kost 2,50 euro.

/Lmcmr

One thought on “Review: SES Creative MEGA Bubble (5+)

  1. Begrijp ik het goed dat je alleen maar de stokken uit elkaar hoeft te trekken om al een bubble te laten ontstaan? Als dat zo is zou het ideaal zijn voor mijn dochter 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.