lovelgoLoveStation22 maakt betaalbare, limited edition, lekker zittende kleding voor meisjes van 4 tot 12 jaar. Aangezien de natuur de inspiratiebron is bij het ontwerpen van de kleding, kijkt u er vast niet vreemd van op dat ze het Wereld Natuur Fonds sponsoren met 1 euro per verkocht kledingstuk en verklaard de vele dierenprints. Iedere maand, met uitzondering van de zomervakantie, wordt de collectie uitgebreid met nieuwe items. Zal dat op de 22e zijn? Deze mama met twee van de drie dochters in de leeftijdsgroep die LoveStation22 bediend, mocht iets moois uitzoeken uit de nieuwe najaarscollectie. Daar ging ik dus gelijk de 23e even voor zitten. Daar kwam Jurk Lieke in red­ taupe voorbij, eventueel te bestellen met bijpassende franjebolero. love3

love1Toeval wil dat ze een legging heeft in dezelfde rode kleur. Even de maat bepalen, mupke zit precies tussen maat 128 en 140 in, dus we gaan voor de grootste. Vlot daarna bracht de postbode het mooie pakje even naar boven. Mooi verpakt in de verpakkingszak van LoveStation22 was daar Jurk Lieke. Die blik van onze oudste sprak boekdelen, die jurk moest gelijk de volgende dag aan naar school, even poseren voor de foto ‘s middags en toen de vraag of we hem konden bewaren als verjaardagsjurk in oktober.

De jurk valt soepel, zit heerlijk en irriteert haar gevoelige huid op geen plekje. Het leek wel of de jurk toen ze uit school kwam zich aan haar lijf had aangepast. Hij was iets te groot namelijk, maar leek al beter te vallen.

love2Binnen LoveStation22 werken een aantal creatieve mensen, die graag hun voorliefde van de natuur met hun klanten en elkaar willen delen. Zo verschijnt er maandelijks naast de nieuwe kledingitems ook een nieuw hoofdstuk van het verhaal van Madelijne Kool, “Robin’s wonderlijke reis”, gepaard met interessante dierenweetjes en geillustreerd door Wanda van Dijk.

Ook de teksten in de webshop zijn hier een sprekend voorbeeld van: Wolven zijn HOT! Hoewel het nog steeds niet zeker is of ze nou wel of niet in Nederland voorkomen ­ wij hebben er vast een voor jou. Deze soepelvallende jurk van katoenen tricot met lycra wordt er helemaal bijzonder van.

LoveStation22 heeft een prachtige webshop, maar is ook in een twintigtal winkels verspreid door Nederland verkrijgbaar. Zie hiervoor hun website http://www.lovestation22.com/.

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.