Menig jongensmoeder zal het herkennen… net een nieuwe broek en na een paar dagen al kapot op de knie. Dat is balen, maar jongens vinden het nou eenmaal heerlijk om te spelen, klimmen en klauteren en houden daarbij echt geen rekening met hun kleding. Daarnaast groeien ze als kool en zijn ze binnen no time uit hun broeken gegroeid. Daarom introduceert Mad-Monkeys nu een lease-contract, zodat je een broek kunt leasen zolang jouw monkey deze nodig heeft!

De slijtvaste kniestukken van de broeken van Mad-Monkeys zijn uniek en zorgen niet alleen voor een geweldige look, maar zorgen er ook voor dat de broeken langer meegaan. Alsnog zijn de broeken voor je kleine aap vaak niet aan te slepen. Naast het feit dat broeken verslijten, groeien kids er vaak snel uit. Met het LEASEN van een broek is dat verleden tijd en regel je voor een vast bedrag per maand telkens een nieuwe broek.

Lease een broek
Als eerste kindermerk in Europa, misschien wel wereldwijd, kun je bij Mad-Monkeys broeken LEASEN. Perfect om de kosten te drukken en je kleine jongen toch geregeld een coole nieuwe broek te bezorgen. Is de broek te klein of vind je het leuk eens een andere kleur te proberen? Geen probleem. Je stuurt het broekje terug en kunt voor € 9,95 per maand gewoon een andere leasen.

Tweedehandse ZunD collectie
Met deze nieuwe lease constructie kun jij je kind dus regelmatig voorzien van een nieuwe broek en de oude broek retour sturen. Maar wat gebeurt er dan met alle broeken die retour komen? Ook daar heeft Mad-Monkeys iets op bedacht, want de broeken kunnen vaak nog best een Monkey mee. Het label gaat geretourneerde broeken een SECOND LIFE bezorgen in de nieuwe ZunD collectie. Zo is de cirkel weer rond en zijn we met z’n alleen OK en verantwoord bezig. Let’s play with Mad-Monkeys!

Over Mad-Monkeys
Eigenaresse van Mad-Monkeys, Els Janssen, is moeder van drie jongens en weet als geen ander hoe het is om met stapels broeken te zitten met versleten en kapotte knieën. Opeens was zij het zat dat alle nieuwe broeken binnen de kortste keren de prullenbak in konden en lanceerde daarom vier jaar geleden het succesvolle kledinglabel Mad-Monkeys. Het merk is er speciaal voor jongens van 3 t/m 11 jaar, in de maten 98 tot 152. De coole broeken met een briljante pasvorm passen ook smalle jongetjes met gemak. Het design is slim doordacht, het hele jaar draagbaar en uniek zijn de slijtvaste kniestukken, die niet alleen zorgen voor een geweldige look, maar ook onverslijtbaar zijn. De collectie kun je shoppen via www.mad-monkeys.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.