De Baby Cards van Milestone™, waarmee je de meest bijzondere momenten van je baby’s eerste jaar kunt vastleggen op de foto, zijn in korte tijd uitgegroeid tot een ware must have voor elke jonge ouder. Maar er zijn natuurlijk veel meer mooie momenten dan de eerste keer omrollen of mama zeggen. Voor deze bijzondere mijlpalen zijn er nu de Speciale Momenten Booklets van Milestone™. Luxe kartonnen boekjes met daarin zes uitscheurbare, geïllustreerde fotokaarten, elk met een bijzonder moment behorend   bij een specifiek thema. Van ‘Baby’s Eerste Travel Momenten’ tot ‘Baby’s Eerste Foodie Momenten’. Het perfecte cadeau voor foodies, natuurliefhebbers, fashionista’s en globetrotters die onlangs papa of mama zijn geworden.

Het principe van de fotokaarten van Milestone™ is heel eenvoudig: je neemt de kaart die hoort bij het moment, schrijft daar de datum op en neemt een foto van je baby met de kaart. Zo maak je van al die mooie momenten een prachtige verzameling fotoherinneringen waar je nog lang van kunt genieten. Met de Speciale Momenten Booklets kunnen ouders nu kiezen uit zeven nieuwe thema’s met bijpassende momenten om vast te leggen:

Mijn Eerste Foodie Momenten met o.a. helpen in de keuken en favoriete groente.
Mijn Eerste Travel Momenten met o.a. voor het eerst vliegen en de eerste citytrip.
Mijn Eerste Outdoor Momenten met o.a. eerste keer kamperen en eerste hike.
Mijn Eerste Fashion Momenten met o.a. eerste keer shoppen en mooiste outfits.
Baby’s Eerste Feestdagen met de belangrijkste feestdagen zoals Vaderdag, Moederdag en Pasen.
Baby’s Eerste Verjaardag om je baby’s eerste verjaardag vast te leggen.
Baby’s Eerste Kerst met o.a. het versieren van de kerstboom en het kerstdiner.

Baby’s Keepsake Ornament
Naast deze gloednieuwe Speciale Momenten Booklets introduceert Milestone™ dit najaar ook een bijzonder kerstornament dat elk jaar waardevoller wordt: het Baby’s Keepsake Ornament. Dit handgemaakte, glazen ornament is versierd met goud en zilver. In het bijbehorende doosje zitten
12 briefjes en gouden stickers. Hierop kunnen ouders elk jaar een speciale herinnering aan het afgelopen jaar opschrijven, oprollen, sluiten met een zegel en in het ornament bewaren. Zo heb je over 12 jaar een prachtige tijdscapsule voor je kind.

5-Jarig jubileum Milestone™
In 2012 maakte Gemma Broekhuis van haar originele idee een prachtig product: een kaartenset om mijlpalen van je baby’s eerste jaar mee vast te leggen. Inmiddels, 5 jaar later, zijn de producten van Milestone™ een wereldwijd succes en zijn de luxe kaartensets verkrijgbaar in ruim 40 landen, in meer dan 20 taalversies.

 

Milestone™ Speciale Momenten Booklets, adviesprijs €6,95.
Milestone™ Baby’s Keepsake Ornament, adviesprijs € 16,95

Vanaf oktober verkrijgbaar via www.kleinegiraf.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.