Nijntje “woont” alweer een jaartje bij C&A en dat is groots gevierd bij Wicked Grounds in Amsterdam. Onze feestelijke kleren werden aangetrokken, de kids  hadden tekeningen voor de jarige gemaakt en stuiterend van enthousiasme, reisden we af naar de feestlocatie. De entree was al feestelijk versierd met kleurrijke ballonnen en in de feestruimte werden we verrast door al het lekkers, leuks, feestelijke aankleding  en een bijzondere collectie.

Partytime
Voor ons was het een thuiswedstijd en niets is fijner dan niet ver hoeven te reizen. De kindjes stuiterden van enthousiasme. Vooral omdat ze straks weer oog in oog staan met hun grote favoriete pluizige konijntje: nijntje. Ze konden niet wachten om haar real life te kunnen knuffelen. De locatie was prachtig aangekleed met tekentafels vol nijntje kleurplaten, een zithoek vol nijntje accessoires, een heuse catwalk, een mini Pop Up winkel, een vliegtuig en héél veel meer.

Er werd zelfs geschminkt waar Olivier niet 2 keer over hoefde na te denken. Hij was op het feestje van nijntje, dus jaja hij wilde nijntje worden. Nee hoor geen stoere leeuw, beer of batman. “Nope”, zijn held die middag was de jarige jet, het was immers haar feestje. Hoe sociaal die 4-jarige van me ;-D Mijn dochter keek het nog even aan en voordat het feestje ten einde was, wilde “spuit elf Yvette” toch wel heel graag vlinder worden. Meiden van de schmink, nogmaals dank !

Feest
Nijntje’s verjaardag werd gevierd met zeer feestelijke hapjes en drankjes. De allerkleinste C&A Pop Up Store werd feestelijk geopend door niemand minder dan enthousiaste Liza Sips. Alle kinderen grepen met beide handen de mogelijkheid aan om zelf winkeltje te spelen. Olivier was kassière en Yvette ging shoppen. Dit was een schattig aangezicht, want de kinderen pakken heel snel hun rol. Meiden zag ik voor de spiegel poseren, anderen gingen de rekken één voor één bij langs en een ander kindje pakte een hele stapel “kleertjes” om het af te rekenen bij de kassa. Iedereen had zijn eigen taak, heerlijk om te aanschouwen.

In een andere hoek zag ik kinderen een kussen gevecht houden met de prachtige nijntje kussens, het nijntje vliegtuig trok ook de aandacht en de catwalk was favoriet bij de fashion-kids. De organisatie van het feestje had echt overal aan gedacht. Het was een zeer geslaagd verjaardagfeestje.

Voorleespret
Liza Sips nam de tijd om de kindjes voor te lezen. Yvette vond het ietwat spannend en bekeek het van een afstand, tot ze door had dat de premium-A locatie vergeven was; “bij Liza Sips op schoot”. Ook Lucas wist zich te vermaken. Hij is nog maar 1 jaar, maar werd blij van alles wat om hem heen gebeurde. Hij is zelfs nog door nijntje rondgereden in zijn kinderwagen en kreeg en echte high five.  We hebben een korte video impressie gemaakt om jullie een kijkje te geven bij het feestje van nijntje.

De collectie
De feestelijke baby/kinder kleding collectie is een Limited edition collectie in black and white ter ere van het 1 jarig bestaan bij C&A. Deze hippe collectie vind je bij de (50) grotere C&A stores en is verkrijgbaar in de maten 62 t/m 98. Deze mama kun je niet blijer maken, want zwart-wit  is fashion, classy & stylish. En aangezien Lucas zijn kledingkast hoognodig nieuwe items nodig heeft,  greep ik mijn kans en kocht ik 2 lieve leuke setjes. Ik kon het niet laten om hem ter plekke om te kleden, want hé die catwalk riep zijn naam. Kon ik gelijk zien of ik de juiste maat had gekocht, want die jongen groeit als kool.  Er zijn setjes voor jongens en meisjes. De broekjes vind ik voor beiden geschikt, de tops wat minder. Ik vind het hem supercute staan, maar oordeel maar zelf, ik ben natuurlijk een bevooroordeelde moeder.

Sweet dreams
Bij het instoppen die avond ontkwamen we er niet aan om voor te lezen uit een nijntje boek. Aandachtig luisterden ze naar het verhaal en kletsten we nog wat na over de gezellige middag. “Mam…., wat heeft nijntje eigenlijk op haar verjaardag gekregen?”, vroeg Olivier bezorgd. “Nou lieverd, dat wij er allemaal waren, dat was het grootste cadeau dat ze zich kon wensen”!. “Enn”, vervolgde ik….”dat jullie nu lekker over het feestje gaan dromen”….

Liefs Olivette – http://olivette.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.