20160307_153156Het is alweer een aantal weken geleden dat we het jurkje ontvingen. Toch heb ik een hele goede reden waar om ik er nu pas over schrijf. Normaal gesproken ben ik vrij snel met het reviewen, zeker als het om kleding aan gaat. Kleding is namelijk een zeer tijdelijk iets gezien het jaargetij. Een winterjurk in de zomer kan natuurlijk niet. En vaak past het een jaar later alweer niet. Tenzij je het iets groter koopt en de kwaliteit van de kleding in orde is.

En dat is precies waar ik dit keer op getest heb! Ofschoon ik nog niet een heel jaar verder ben weet ik nu wel exact wat ik in huis heb als het gaat om de kwaliteit. Het jurkje is namelijk het favoriete kledingstuk van mijn jongste dochter en ze draagt hem wekelijks. Maar zoals alle dochters laat ook mijn dochter de kleding niet geheel schoon. Het is gelukkig ook niet meer zo dramatisch als in haar peuterpuberteit, maar toch zit er wel eens een vlekje op van wat eten, of speelzand, of wat (afwasbare) verf of noem het maar op. Met andere woorden het jurkje wordt wekelijks gewassen. En niet zomaar maar gewoon met de dagelijkse was op de eco style programma van het wasmachine. Aangezien ik dagelijks een of twee wasjes heb, draai ik al lang niet meer alles binnenste buiten. En zo gaat dat ook met strijken, uiteraard let ik wel op de plaatjes.

Het Ninie ijsberen jurkje is geheel geslaagd voor al deze testen! 20160307_153206Zoals ik al zei is het jurkje al meerdere keren gewassen, in de droger geweest en gestreken zoals het uit de wasmand kwam. Nog geen enkele keer heeft het jurkje mij of mijn dochter teleur gesteld. De ijsberen blijven blijven als nieuw, en ook de kleur (wij hebben het grijze jurkje) is zoals we het gekregen hebben. Het jurkje is niet smoezelig geworden ook kan ik geen andere gebruikswerkjes vinden.
En eigenlijk sta ik daar helemaal niet van versteld! Een aantal maanden geleden had ik namelijk ook al een rokje en shirtje (review) van Ninie ontvangen, de oudste dochter heeft dat twee seizoenen lang volop gedragen en ook dat heeft ons niet in de steek gelaten. Het ziet er zelfs nog zo goed uit dat het op zolder ligt tot de jongste groot genoeg is voor de kleding. Want krimpen? Zelfs dat gebeurt niet met de kleding!

NIEUW! In de Ninie collectie, deze prachtige IJsberen jurk met aan de voorzijde een lieve beren print. De IJsberen print is gemaakt met een speciale digitale printtechniek waardoor de print prachtig blijft in de was. Het jurkje heeft een grijze achterzijde en grijze mouwen van sweatstof. Het jurkje is getailleerd en heeft aan de bovenzijde een grijs boordje. Bij de kleine maatjes zijn drukknoopjes bevestigd aan de bovenzijde op de schouder om het jurkje makkelijk aan en uit te trekken. De jurkjes vallen heerlijk soepel en zacht, ze zijn licht getailleerd. Het jurkje valt tot boven de knie. De jurkjes zijn exclusief en in een beperkte oplage verkrijgbaar.

Het jurkje is in het grijs en in het grijs-bordeaux verkrijgbaar voor €39.95

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.