20160307_141722Een pakje drinken mee geven naar school is ideaal, toch blijkt uit recent onderzoek dat er meer (zoetigheid) in zit dan goed is voor uw kind. Een drinkbeker is daarom een handige oplossing. Zo weet u wat er in de beker gaat en dus ook wat uw kind mee neemt. Maar mijn probleem bij deze drinkbekers zijn ten eerste de enorme lekkages en het tweede grote probleem is het kwijtraken van de spullen. Voor dat laatste probleem is er een handige oplossing namelijk het plakken etiketten. Zo zijn er websites die hierin gespecialiseerd zijn maar kun je ook zelf bijvoorbeeld een Leukopor erop plakken en daarop de naam schrijven. Een geweldig idee en het werkt hartstikke goed. Toch was dat niet helemaal wat ik voor oog had met een leuke oplossing en bovendien zat ik nog steeds met het lekkage probleem. Dus ging ik op zoek naar een geschikte oplossing.

En juist op dat moment kreeg ik een mail van Amanda (mijn KiDDoWz collega, tevens de eigenaar van KiDDoWz) met daarin de vraag of ik een artikel van MyMepal wil reviewen. Rosti Mepal was ik al mee bekend in privé sferen maar MyMepal had ik nog nooit van gehoord, dus voor ik ja zei heb ik eens even op de website gekeken. Een paar minuten later ging mijn akkoord voor samenwerking de deur uit en kon ik aan de slag om een eigen artikel te bestellen. De keuze was niet moeilijk: Het werd de Waterfles Ellipse!20160307_141753

De Waterfles is te koop in drie verschillende kleuren en kun je voorzien van tekst en/of foto. Omdat er op school al een hele scala aan producten met namen voorbij komt heb ik ervoor gekozen om een foto uit eigen collectie te gebruiken. En ditmaal geen standaard foto waarbij het snoetje gelijk zichtbaar is, nee een gezinsfoto van veraf genomen tijdens onze vakantie. Een foto dat herinnert aan de natuur in die omgeving. En juist met die herinnering is het hartstikke leuk om zo water te drinken. Bovendien is met deze keuze het product voor het hele gezin toegankelijk. Mocht ik zelf eens de deur uit gaan, zonder kinderen, dan kan ik ook gebruik maken van de waterfles. Handig! Maar nog wel het allerfijnste is dat ik tot nu toe nog geen enkele lekkage gehad heb. Zelfs als de fles met de jongste dochter mee gaat (ze draait de dop niet zo stevig als ons erop) blijft de tas droog na een hele ochtend school.

 

20160307_141843Mocht u geinteresseerd zijn in een van de MyMepal producten neem dan hier een kijkje.

/Miranda Youngimg_logo

One thought on “Waterfles Ellipse maar dan net een tikje anders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.